Kocić: "Živimo san, neka traje što duže"

Autor: Beta Beta
sreda 03.02.2016.
14:32
Izvor: Beta

Najbolji pojedinac u reprezentaciji Srbije na prvom meču Evropskog prvenstva u futsalu Mladen Kocić poručio je da ekipa živi svoje snove i da bi svi voleli da oni što duže potraju.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Futsal reprezentativac Srbije Mladen Kocić rekao je danas da je njegova ekipa, nakon pobede nad Slovenijom na početku Evropskog prvenstva u Beogradu, u dobroj poziciji i istakao da će se do kraja šampionata boriti "do poslednje kapi znoja".

"Mi smo sada u dobroj poziciji. Pred ovakvom publikom i punom Arenom, verujte nikome od rivala neće biti lako. Ni Portugalu, sa najboljim igračem sveta Rikardinjom" kazao je Kocić.

Futsal reprezentacija Srbije pobedila je juče Sloveniju sa 5:1 u prvoj utakmici Grupe A na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a Mladen Kocić postigao je dva pogotka za "Orlove".

"Znali smo da će biti teško, stvorili smo sebi pritisak zbog domaćeg terena i ambijenta koji nas je dočekao, a to videlo to u prvom poluvremenu kada nismo bili na svom nivou. U nastavku je sve došlo na svoje mesto, delovali smo rasterećeno, a publika nas je vodila do važne pobede", rekao je Kocić.

Narednu utakmicu na Evropskom prvenstvu Srbija igra u subotu protiv Portugala, jedne od četiri najkvalitetnije reprezentacije na 'Starom kontinentu'.

"Mogu samo da obećam da ćemo za Srbiju igrati do poslednje kapi krvi i znoja, svesni da su ovo trenuci koji ostaju za sva vremena u našim životima. Živimo san koji bi da traje što duže", zaključio je popularni Cipi.

Pobedom nad Slovenijom "Orlovi" su praktično kaparisali mesto u četvrtfinalu a u slučaju podviga i trijumfa nad Portugalom naši momci bi mogli i do prve pozicije u grupi.

Ne propustite