Kapiten suzama zalio istorijski uspeh "Orlova"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.02.2016.
22:11
Izvor: Sportske.net

Prethodnog leta smo na Novom Zelandu gledali kako Vukašin Jovanović suzama zaliva istorijsku pobedu Srbije nad Brazilom, a večeras kapiten futsal reprezentacije nije bio u stanju da obuzda emocije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kapiten futsal reprezentacije Srbije Marko Perić nije uspeo da iskontroliše emicije nakon istorijske pobede koju su "Orlovi" ostvarili u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Nakon što je upisao asistenciju za pobedonosni gol Miloša Simića kapiten reprezentacije Srbije se srušio na zemlju u pustio suzu radosnicu.

Sigurno je da ova scena neodovoljivo podseća na onu sa Novog Zelanda kada je Vukašin Jovanović u suzama proslavio istorijsku pobedu omladinske reprezentacije Srbije u finalu Svetskog prvenstva.

Nemamo šta da im zamerimo, svakoga od nas su obuzele jake emocije u oba slučaja i zašto ne reći da lideri kakav je Marko Perić svojim suzama pokazuju veličinu svog srca.

Suze radosnice Marka Perića zabeležila je kamera "RTS-a" i možete ih pogledati u priloženom snimku.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 24. III 2016.
Tuesday, 09.02.2016
09:49

Daj Boze da se rasplace jos jednom, i to opet nekim srecnim povodom:-D

avatar
Obican gradjanin
Tuesday, 09.02.2016
03:17

Da nije naših sportista, mislim da bi ova zemlja bila najtuznija zemlja na svetu, jedino me oni obraduju. Hvala vam svima, bravo!!!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 09.02.2016
18:12

Tako je, mada se i na drugim sferama polako menjaju vremena (polako, ali sigurno). Inače ovi Futsaleri su zaslužili da država uloži neke pare u razvoj ovog sporta kod nas, očito od naših fudbalera neće biti ništa, barem ovi da se nagrade.

avatar
Tuesday, 09.02.2016
03:04

Koliiko god smo mali, toliko smo SPORTSKI najveci! ZIVJELA SRBIJA, ZIVIO SRPSKI SPORT! Ja te volim, ja te volim, SRBIJOOOOOOOOOO....

avatar
novak djokovic
Monday, 08.02.2016
23:32

Najbolji smo u svakom sportu.