Deki vas zove na futsal spektakl u 'Areni'

Autor: Beta Beta
petak 22.01.2016.
18:38
Izvor: Beta

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Dejan Stanković ocenio je danas da je organizacija Evropskog prvenstva u futsalu, čiji će domaćin početkom februara biti Beograd, veoma značajan događaj za stvaranje moderne istorije srpskog sporta.

Beta/NenadPetrović/Ds
Beta/NenadPetrović/Ds

Povezane vesti

Stanković koji je ambasador UEFA Futsal Euro 2016, kazao je za sajt Fudbalskog saveza Srbije da su mnogi poznati fudbaleri počinjali ili završavali karijere igrajući futsal.

"Mnogi poznati fudbaleri završavali su karijere tako što su igrali futsal, a tribine dvorana su uvek bile krcate. Ljudi jednostavno vole ovaj sport. Zato očekujem veliki broj navijača u Areni i siguran sam da će igrači i publika uživati u spektaklu", rekao je Stanković.

Rekorder po broju utakmica u dresu reprezentacije Srbije i bivši igrač Crvene zvezde, Lacija i Intera, izvešće početni udarac na meču Srbija - Slovenija koji će otvoriti UEFA Futsal Euro 2016.

Na predstojećem takmičenju, koje će trajati od 2. do 13. februara, učestvovaće 12 reprezentacija a tim Srbije nastupaće u grupi A u kojoj su i ekipe Slovenije i Portugalije.

Grupu B čine Španija, Ukrajina i Mađarska, u grupi C se nalaze Rusija, Hrvatska i Kazahstan, dok su u grupi D prvak Evrope Italija, Češka i Azerbejdžan.

Ne propustite