''Čarobnjak'' Rikardinjo: ''Hvala ti, Srbijo!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.02.2016.
12:36
Izvor: Sportske.net

Ubrzo posle eliminacije njegove reprezentacije sa Evropskog prvenstva, fenomenalni Rikardinjo se oglasio na svom profilu na Instagramu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo ranije i objavili, Portugal je poražen sa 6:2 u četvrtfinalnom duelu od Španije, Rikardinjo je postigao još jedan prelep gol, a posle meča je ovacijama ispraćen od strane srpskih navijača.

Naravno, fenomenalni Portugalac nije ostao imun na ovakvu podršku, pa je par sati posle meča odlučio da se Srbiji i javno zahvali na tako velikoj podršci.

''Hvala srpskim navijačima na podršci. Bilo je neverovatno, želim vam sve najbolje! Čestitke i Španiji na plasmanu u polufinale. Mi smo ovoga puta promašili svoje šanse'', istakao je Rikardinjo, uz poruku: ''Ponosni na Portugal zauvek''.

Prilika je još jednom da se podsetimo i čudesnog Rikardinjovog pogotka u duelu sa Srbijom, kada je naš tim slavio sa 3:1.

Tu njegovu majstoriju možete da pogledate OVDE.

Infelizmente, mais uma vez, não conseguimos chegar onde queríamos, mas tentamos de tudo.. Fomos equipa quando chegamos, somos equipa quando perdermos, agora infelizmente já não muda nada...🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹 orgulhoso português sempre..🙏🏻🙏🏻🙏🏻 thanks Serbian fans for your support, amazing, and all the best🙏🏻👑 enhorabuena a España por el pase a las semis.. Por lastima hoy no hemos conseguido el objetivo..😥🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹⚽️ orgulloso Portugues siempre 🙏🏻🙏🏻🇵🇹 OBRIGADO PORTUGUESES POR TODO O APOIO SEMPRE..🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A video posted by Ricardinho10 (@ricardinho10oficial) on Feb 8, 2016 at 3:46pm PST

Ne propustite