Zvezda je rasadnik kvalitetnih pevača!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.06.2015.
15:54
Izvor: Sportske.net

U prošlosti ste već imali prilike da se upoznate sa pevačkim kvalitetima petorice fudbalera Crvene zvezde a ove nedelje u epizodi "mikrofon je vaš" nastupio je još jedan član viceprvaka Srbije.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Da fudbaleri Crvene zvezde vole da iskažu svoje pevačke kvalitete znamo odavno. U to nas je uverila plejada "pojaca" iz Ljutice Bogdana na čelu sa Nikolom Mijailovićem, Savom Pavićevićem, Predragom Rajkovićem, Mamadu Mbođom i Milošem Bosančićem.

Neki od pomenutih su već napustili "Marakanu" ali to ne znači da Miodrag Grof Božović neće imati na raspolaganju kvalitetne pevače kadre da raspale atmosferu kad god za tim ima potrebe.

Nakon petorice pomenutih još jedan fudbaler Crvene zvezde otkrio je javnosti da voli da peva, a što je još važnije da ima sjajan glas.

U pitanju je golman Filip Manojlović koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Da Manojlović ima sjajan glas otkrio je njegov klupski kolega (i sam pevač) Predrag Rajković koji je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" naterao Filipa da zađe na binu i pusti glas.

Pogledajte kako je to izgledalo na 40.55 priloženog snimka pa sami prosudite kako mladi golman Crvene zvezde peva.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Wednesday, 24.06.2015
16:20

Odličan pevač je mali. Kakav je kao golman, pošto će nam (Zvezdi) izvesno biti prvi golman sledeće godine?

avatar
Amar Zo
Wednesday, 24.06.2015
15:59

Ivan gospodin za Amidzica!