Šta voditeljka ''Arene'' kaže o Rajkovićevom poljupcu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.08.2015.
11:04
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Posle utakmice između Zvezde i Javor Matisa, jedan od detalja o kojima se najviše govori ovih dana jeste i poljubac koji je Zvezdin golman Predrag Rajković uputio voditeljki ''Arene Sport'' Jovani Guzijan.

Screenshot: Arena Sport
Screenshot: Arena Sport

Povezane vesti

Podsetimo, odmah pošto je Jovana završila razgovor sa trenerom Miodragom Božovićem, Rajković je dotrčao do nje i usred direktnog tv-prenosa je zagrlio i poljubio, što ste mogli da vidite OVDE.

Par dana posle svega, mlada voditeljka je u izjavi za ''Alo'' otkrila kako je zapravo reagovala u tom trenutku i šta danas misli o Rajkovićevom postupku.

''Bilo je spontano, baš sam se iznenadila. Moram da priznam da mi se nikada tako nešto nije dogodilo'', ističe Jovana.

Ipak, ono što mnogi nisu znali, jeste da se ona i Rajković odranije poznaju, da su, kako Jovana kaže, dobri drugari, još iz vremena dok je branio za Jagodinu, kao i da joj je Zvezdin golman i kapiten svojevremeno obećao dres na poklon.

''Svi prijatelji su mi tražili da im nabavim njegov dres, što sam mu jednom prilikom tokom prošle sezone i pomenula. Tada je obećao da će mi ga pokloniti i sada je, eto, ispunio obećanje. Rekla sam mu posle da nije normalan, ali on je insistirao da je morao da ispuni obećanje'', konstatovala je Jovana.

U svakom slučaju, Rajkovićev gest je zadobio opšte simpatije, a što je najvažnije, i Jovana je reagovala na pravi način.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Tuesday, 25.08.2015
13:16

Nego mene zanima jel poljubio Rajkovic i sudiju sto je onako dobro sudio?I igrace Javora sto su onako dobro igrali i omogucili im da zasednu na lidersku poziciju.

avatar
Lord Bobinho10
Tuesday, 25.08.2015
12:43

Mali kopira Kasiljasa :D

avatar
ZubA
Tuesday, 25.08.2015
12:38

Ma hteo Rajko da bude kao Kasiljas 100 % :D Samo sto mu ovo drugarica jbga :D

avatar
rabik
Wednesday, 26.08.2015
12:54