Skandal na Ibici - Iguain zbog "prozivki" nasrnuo na turistu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.07.2015.
16:14
Izvor: Sportske.net

Argentinski internacionalac Gonzalo Iguain našao se u centru skandala na Ibici kada je zbog prozivki koje mu je uputio prolaznik pokušao da uđe u fizički obračun.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Fudbaler Napolija Gonzalo Iguain izgleda još uvek nije preboleo promašeni penal u finalu Kopa Amerika o čemu svedoči i skandal koji se u ranim jutarnjim časovima dogodio na Ibici.

Dobro poznato letovalište koje u ovo doba godine vrvi od turista dubokog džepa bilo je poprište incidenta koji je na svu sreću završen samo verbalnim obračunom.

Argentinski reprezentativci Gonzalo Iguain i Ezekijel Laveci našli su se u centru skandala nakon što su odbili da se fotografišu sa turistom koji ih je potom isprovocirao.

Fudbaler Pari Sen Žermena imao je više takta, "otrovna strelica" ipak je bila upućena na račun Gonzala Iguaina kojem je poručeno da "nema pojma da izvede penal".

Očekivano, osobe koje su bile prisutne zabeležile su mobilnim telefonima sve što se dogodilo a Iguain je u srždbi vikao da će im "otkinuti glavu" ukoliko ne obrišu snimke.

Fizički obračun izbegnut je zbog prisebnosti momaka koji su bili u društvu Gonzala Iguaina pa je svako otišao na svoju stranu ali je Argentincu ostala uspomena u vidu snimka koji je danas obišao planetu.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 22.07.2015
19:30

Ne znam sto se ljuti,kad stvarno nema pojma da izvodi penale.

avatar
Prasi Nilagi
Wednesday, 22.07.2015
18:57

Pa nista nije pogresio covek...Iguain je jedan od naprecenjenijih igraca....a i nema pojma da izvede penal..