Sefološa prihvatio nagodbu, biće parica i za Antića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.04.2017.
16:17
Izvor: Sportske.net

Dve godine nakon incidenta koji se dogodio u Njujorku Tabo Sefološa je isterao svoje. Košarkaš Atalante pristao na povlačenje tužbe, zauzvrat će dobiti novčanu odštetu.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Tačno dve godine nakon što su pripadnici policijskih snaga u Njujorku pretukli Taba Sefološu i upotrebili prekomernu silu na Peru Antiću, delimično je stavljena tačka na postupak koji se vodio pred sudom.

Košarkaš Atlante odlučio je da odbaci tužbu koju je pokrenuo protiv njujorške policije, a mediji u Americi sugerišu da će zauzvrat dobiti novčanu naknadu.

Za sada nije poznato o kojoj se sumi radi, ali se pretpostavlja da će Sefološa lepo naplatiti povrede koje je zadobio prilikom intervencije policije jer je bilo reči da je pred sudom tražio naknadu od 50 miliona dolara!

Policija je u aprilu 2015. godine ispred kluba "1 OAK" intervenisala nakon sukoba koji se dogodio, a Sefološa je tom prilikom zadobio prelom noge i oštećenje ligamenta na skočnom zglobu.

U društvu Taba Sefološe tada je bio i Pero Antić koji je bačen na haubu policijskog vozila, zbog čega je i on pokrenuo tužbu protiv njujorške policije.

Taj postupak je još uvek u toku.

Policija je tvrdila da nije bilo prekomerne upotrebe sile, ali se na osnovu nagodbe sa Sefološom može zaključiti da su košarkaši Atlante bili u pravu kada su pokrenuli tužbu.

Ne propustite