Samo Supermen može da prekine Ronaldov intervju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
09:28
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je drugi put za redom poneo titulu najboljeg fudbalera sveta Kristijano Ronaldo je odgovorao na pitanja uglednog portugalskog novinara Marsela Rabela de Souse a onda je intervju prekinuo Supermen!

Beta/AP Photo/Paul Sancya
Beta/AP Photo/Paul Sancya

Povezane vesti

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izašao je u susret svom zemljaku Marselu Rabelu de Sousi, pa je samo dan nakon uručenja "Zlatne Lopte" odgovarao na pitanja uglednog portugalskog novinara.

Snimak intervjua pojavio se na zvaničnom "You Tube" kanalu Fudbalske federacije Portugala a verovatno najinteresantniji momenat odigrao se na izmaku jedanaestog minuta kada je u kadar uleteo Supermen.

U pitanju je bio Ronaldov sin Ronaldo junior koji se pojavio u kostimu Supermena i tako izrastao u centralnu figuru pomenutog intervjua.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eccentric
Thursday, 15.01.2015
01:08

Sto ne objavite kako se pozdravio sa mesijem ronaldov sin, objavile su sve novine nego samo kad je nesto lose da bi se prepirali navijaci.

avatar
BrutalnoIskren#7
Thursday, 15.01.2015
12:15

Objavili ima vec dan, dva....

avatar
Larion@
Thursday, 15.01.2015
12:54

Da ,to je bilo zaista lepo i simpaticno.Cak je i sam Ronaldo rekao da njegov sin obozava gledati Mesija, a Mesi je prijateljski odregovao pogalivsi malog Ronalda juniora.Ali nisu objavili niti Mesijevu izjavu nakon dodele Lopte u kom kaze da je Kristijano srusio brojne rekorde prosle godine i da je bio fantastican tokom cele sezone sto je u svakom slucaju korektno i fer