Runi nokautiran u svojoj kuhinji!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 15.03.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi nokautiran je u svojoj vili posle sparingovanja sa bivšim saigračem Filom Bardslijem!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vejnu Runiju i Filu Bardsliju pala je na pamet slobodno možemo reći jako glupa ideja.

Bivši saigrači iz Mančester Junajteda i dobri prijatelji u privatnom životu rešili su da malo sparinguju i to na vrlo ograničenom prostoru u Runijevoj kuhinji.

Obojica fudbalera bave boks i s vremena na vreme i uđu u ring, ali jedno je ograđeni ring koji služi samo za to, uz zaštitne kacige, a nešto sasvim drugo ovo što im je palo na pamet.

'Meč' je trajao malo duže od minuta, a završio se tako što je Bardsli 'prosuo' Runija, koji je nepomično ostao da leži na podu.

Kao što vidite, malo je falilo da Englez udari glavom u nameštaj i možda zaradi i ozbiljnu povredu!

Inače, ovaj video je jutros obelodanio engleski San, a sniman je navodno u Runijevoj vili, dan posle poraza Junajteda od Svonsija.

Jedan od očevidaca je izjavio za San kako su se svi uplašili kada je Runi ostao nepomično da leži i da su u trenutku shvatili kako je ovo bila glupa ideja.

Srećom, bez posledica...


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 15.03.2015
11:43

Koji indijanci, koliko mu je glava bila blizu stolice, mogao je da polomi vrat da je udario u nesto, samo zato sto mu je bilo dosadno. 30 godina, ponasa se kao dete od 5

avatar
Emre Can
Sunday, 15.03.2015
14:27

Sparing je ok stvar i za kondiciju i kardio,ali da ovo radi u kuhinju,to stvarno...