Roho i Junajted u centru skandala!

Autor: Miloš Marković
nedelja 05.04.2015.
11:37
Izvor: Sportske.net

Taman kada su svari počele da izgledaju dobro na terenu i tabeli, engleska javnost na sva zvona zvoni o skandalu u kome je uključen Markus Roho i pravni predstavnici Mančester Junajteda.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Dešava se često.

U potrazi za slavom, mlade devojke posegnu za nepopularnim potezima, koji uključuju laži, prevare i seksualne skandale.

Ovoga puta, iako su svi činioci isti, krivica nije na strani lepotice uključene u čitavu priču.

Sara Votson je 34-godišnja instruktorka fitnesa koja je zbog svoje povezanosti sa Markusom Rohom, oženjenim fudbalerom Mančester Junajteda, dospela na naslovnice engleskih medija.

I dok se uobičajene romanse završavaju ružama ili nespretnim izgovorima, veza između Sare i Roha se završila pretnjama zatvorom, drakonskim finansijskim kaznama, optužbama.

I dok bi se javnost gotovo po automatizmu opredelila da stane na stranu fudbalera Mančester Junajteda, ovaj slučaj jednostavno nije takav i, što je gore, uključuje i pravne zastupnike Mančester Junajteda koji su spremni na neverovatne stvari kako bi zaštitili interese svojih štićenika.

sara-375-20150405113700

Sara ističe da je njena greška to što je pokušala javno da govori o stvarima u koje je bila uključena sa Rohom, ne znajući da je zvezda Junajteda oženjena i da ima ćerku.

Došla je i do suda, označena je kao devojka koja želi ucenom da se domogne novca, ali ona je rešila da uzvrati.

"Ljudi koji se ugledaju na Roha misle da sam ja tražila 100 hiljada funti kako bih ćutala o našim susretima, o tome da mi je slao gole fotografije i napadao me. Ali, ta ponuda je stigla sa druge strane, to su laži i oni to znaju."
, govori ona o pravnim zastupnicima Junajtedovog fudbalera, koji su pokušali da je ucene za ćutanje, pre nego što su stvari dospele do suda.

"Prišao me je prošle godine na proslavi Božića, udvarao mi se, slao mi komplimente. Ne krijem, lep je osećaj, odabrao je mene od svih tih devojaka kojima je bio okružen.", ističe ona.

"Tokom mesec dana posle našeg bliskog susreta, slao  bi mi eksplicitne fotografije, iako se u međuvremenu nismo ni videli, niti sam pokušala da ga kontaktiram.", ističe ona.

Očito ogorčen, Roho je u očajničkom pokušaju da dobije devojku koja ga je odbila prešao granicu.

Optužena da želi pažnju preko poznatog fudbalera, Sara kontaktirana od strane klupskih pravnih zastupnika, zaduženih za rešavanje spornih pitanja fudbalera Junajteda.

Ucenjivali su je, pretili čak i zatvorskim kaznama, ali ona nije želela da odustane.

"Želeli su od mene da naprave negativca, a oni su meni ponudili 100 hiljada funti kako bih ćutala o svemu.", priča Sara, koja se izborila za pravdu.

Naime, krajem minulog meseca, sud je ispitao sve dokaze koje su uključivali telefonski zapisnici, SMS poruke i čitava konverzacija između Sare i Rohovih zastupnika, na kraju je tim okupljen oko argentinskog fudbalera morao da plati odštetu ovoj 34-godišnjoj devojci u iznosu od 25 hiljada funti.

Sud je takođe odbacio Rohov zahtev za žalbu, Sara je uspela da trijumfuje.

"Nisam ponosna na sve što se dogodilo. Ipak, nisam ja kriva, ja sam sama, nemam nikoga, želela sam da se zabavim. Možda sam donela pogrešnu procenu te noći kada sam bila sa njim, ali nisam zaslužila da me neko zbog toga progoni.", zaključila je ona.

Ne propustite