Reprezentativci Hrvatske zvali pobednika ''Velikog brata'' da ih poseti pred put na EURO?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.06.2016.
18:34
Izvor: Sportske.net

Da ni reprezentativci Hrvatske niisu imuni na ekspanziju rijaliti šou programa, potvrđuje i najnovija informacija iz susedstva.

Screenshot: RTL
Screenshot: RTL

Povezane vesti

Naime, uoči današnjeg puta u Francusku, gde će učestvovati na Evropskom prvenstvu, izabranici Ante Čačića su, kako prenose hrvatski mediji, pozvali u jedan zagrebački hotel u kojem su bili smešteni, aktuelnog pobedniika ''Velikog brata'', Romana Obilinovića Žorža.

''Na poziv hrvatskih fudbalskih reprezentativaca pobednik ovogodišnjeg ''Velikog brata'' Romano Obilinović posetio ih je u jednom zagrebačkom hotelu. Bivše kolege čestitale su Žoržu na pobedi i zaželeli mu puno sreće s Marinom'', piše ''Slobodna Dalmacija''.

''Došla je cela ekipa, slikao sam se sa Srnom i Rakitićem, malo popričao sa svima. Poklonili su mi dres hrvatske reprezentacije na koji su se svi potpisali. Rekli su i da ih obavezno pozovem kad budem častio u Splitu, da će svi doći na pivu'', otkrio je Žorž, a reprezentativac Hrvatske Gordon Šildenfeld se na Fejsbuku pohvalio zajedničkom fotografijom sa pobednikom pomenutog rijaliti šou programa.

Inače, i Obilinović je nekadašnji fudbaler, igrao je Hrvatskoj i Sloveniji, a prošle godine je, po okončanju karijere, privukao pažnju angažmanom na održavanju terena na jednom od hrvatskih stadiona.

Ne propustite