Ranijeri drži reč - "Lisice" dobile obećanu picu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.10.2015.
16:39
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri održao je datu reč i izveo ekipu na picu nakon što su "Lisice" za vikend prvi put u sezoni sačuvale mrežu.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Lester Sitija beleže sjajne rezultate na startu nove sezone a pobeda nad Kristal Palasom u okviru 10. kola odvela ih je na visoku petu poziciju na tabeli.

Jedini problem koji je ekipa Klaudija Ranijerija imala u prethodnih deset kola jeste veliki broj primljenih golova, odnosno činjenica da na prvih devet mečeva Lester nije uspeo da sačuva mrežu.

Sve se promenilo za vikend a izgleda da je i obećanje Klaudija Ranijerija dalo rezultata. Italijan je od fudbalera zahtevao da sačuvaju mrežu a zauzvrat im je obećao odlazak na picu.

"Da, platiću! Platiću, zaslužili su tu picu i zajedno ćemo je pojesti" rekao je Ranijeri.

Lester je za vikend kao domaćin savladao Kristal Palas rezultatom 1:0 i tako stigao do prvog trijumfa u sezoni bez primljenog gola.

"Dobro je što ćemo sesti zajedno i večerati jer to podstiče timski duh. Imaćemo vremena da popirčamo o fudbalu a pica je kao ono što mi radimo. Bez dobrih sastojaka (igrača) nema dobre pice. Navijači tu dođu kao pelat bez kojeg nije moguće napraviti picu" bio je slikovit Ranijeri.

Narednu utakmicu Lester će u subotu odigrati protiv Vest Bromvič Albiona na gostovanju što će biti prilika da se napadne neka treća i četvrta pozicija koju drže Vest Hem i Mančester Junajted.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 29.10.2015
20:55

Мислим да би били срећнији да им је омогућуо другу пицу...

avatar
Enciklopedija
Thursday, 29.10.2015
17:47

Bolje da ih odveo na onu drugu picu:)