PR potvrdio - Irina ostavila Ronalda!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.01.2015.
23:12
Izvor: Sportske.net

Tabloidi su spekulisali, činjenice su ukazivale na to, a PR služba manekenke Irine Šajk potvrdila da je prelepa Ruskinja završila vezu sa najboljim igračem planete Kristijanom Ronaldom.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Jedan od najuspešnijih i najpoznatiji parova današnjice završio je višegodišnju romansu.

Nakon svečanosti u Cirihu na kojoj se Kristijano Ronaldo pojavio u društvu svoje majke usledile su spekulacije da ga je Irina Šajk napustila a zvanična potvrda stigla je od PR službe ruske manekenke.

"Irina i njegova porodica bili su u odličnim odnosima. Sve negativne glasine na tu temu i spekulacije da je to razlog rastanka nisu tačne. Irina za sada nema nikakav komentar" stoji u saopštenju PR službe ruske manekenke.

Podsećamo da su tabloidi počeli sa spekulacijama o raskidu veze nakon gala svečanosti u Cirihu kada je Kristijano Ronaldo osvojio "Zlatnu loptu" ali uz njega nije bila Irina.

Iste večeri Šajkova je "otpratila" Ronalda na "Tviteru" posle čega se samo čekala zvanična potvrda razlaza dvoje mladih.

Premda su portuglaske novine ovih dana pisale da su sukobi na relaciji Dolores Aveiro - Irina Šajk razlog za raskid veze večerašnje saopštenje PR službe ruske manekenke govori da Ronaldova majka nije pomrsila konce mladom paru.

Ostaje nam da vidimo kako će se kraj višegodišnje veze odraziti na Ronaldove partije pošto emotivno stanje fudbalera i te kako ima veze sa onim što radi na terenu.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 18.01.2015
00:15

Irina ga ostavila a sin trci u zagrljaj Messia ;)

avatar
El Mejor del Mundo
Sunday, 18.01.2015
03:54

Hahahahah ljubomora je strasna stvar, izjeda.. Ballon D'Or, Ballon D'Or :-D

avatar
Hala Madrid 10!
Sunday, 18.01.2015
06:27

Hahaha,a messi place zbog z.lopte.