Partizan može da bude ponosan na svoju portparolku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.09.2016.
14:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uporedo sa obavezama u Partizanu, portparolka kluba iz Humske Biljana Obradović stiže da ostvaruje nove velike uspehe i na drugom poslovnom planu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Verovatno već znate, Biljana Obradović se već dve decenije bavi voditeljskim poslom i novinarstvom.

Još pre nego što je preuzela pomenutu ulogu u Partizanu čiji je, uzgred, i veliki navijač od malih nogu, ona je u svojoj autorskoj emisiji ''Biljana za vas'' imala priliku da radi intervjue sa brojnim svetskim, holivudskim zvezdama, a u istom stilu nastavlja i ove godine, bez obzira na brojne obaveze u Humskoj.

Kako je potvrdila u intervjuu ''Novostima'', ona je ovog leta bila među samo 10 svetskih novinara koji su dobili priliku za ekskluzivne razgovore sa glumicom Rene Zelveger, zatim junakom hit serije "Uvod u anatomiju" Patrikom Dempsijem, oskarovcem Kolinom Firtom i Šeron Megvajer, režiserkom komedije "Beba Bridžit Džons".

''Profesionalac sam i svoj posao radim kvalitetno. Dugo trajem i svesna sam da ne mogu svi da me vole, ali niko ne može da ospori činjenicu da se za moje ime vezuje ekskluziva. Novi intervjui uskoro stižu, jer već 21. septembra putujem u Milano na 'Fešn vik'', istakla je, između ostalog, Obradovićeva u intervjuu ''Novostima''.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Wednesday, 07.09.2016
17:38

Zene u amaterskom klubu nikakvo cudo

avatar
Dača
Wednesday, 07.09.2016
15:36

A koje to obaveze ona ima u Partizanu?

avatar
ludak
Wednesday, 07.09.2016
14:51

nisi rakija, ne mogu svi da te vole...

avatar
Wednesday, 07.09.2016
14:32

E, za nju mogu da kazem da je oduvek bila Partizanovac, jos kao klinka je imala intervjue i priloge sa nasim igracima posle Lacija i meceva u Evropi.