Ovako je Benfika čestitala Žiletu rođendan

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.07.2016.
14:50
Izvor: Sportske.net

Portugalska Benfika nedavno je ozvaničila transfer Andrije Živkovića u svoje redove, a danas je na društvenim mrežama uputila rođendansku čestitku svom novom igraču.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Portugalski gigant iz Lisabona angažovao je nedelju dana Andriju Živkovića i predstavio ga kao veliku nadu za nastupajuće sezone.

Benfika je Živkovića dobila za "siću" jer je bivši fudbaler Partizana bio slobodan igrač nakon isteka ugovora sa crno-belima, s tim što je klub iz Lisabona platio određenu svotu menadžeru i roditeljima kako bi Andrija potpisao ugovor.

Danas srpski reprezentativac puni 20 godina što u novom klubu nisu smetnuli sa uma, pa je na društvenim mrežama Benfika poželela sve najbolje svom novom članu.

Andrijinog rođendana setio se i Fudbalski savez Srbije koji je na "Tviteru" takođe čestitao srpskom fudbaleru.

Nakon jučerašnjeg uspeha Portugala na Evropskom prvenstvu u Francuskoj Andrija Živković će moći da se pohvali činjenicom da nastupa u zemlji evropskih prvaka što će mu biti dodatni plus u građenju karijere.



Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sir Alex
Tuesday, 12.07.2016
10:00

Imam osecaj da ce ovaj mali biti pun pogodak. Klasa je. Pozdrav od navijaca Zvezde!

avatar
Nesa 77
Monday, 11.07.2016
17:07

Odredjenu sumu 4 milke..Valjda su se pohlepni zadovoljili..Ziletu srecan rodjendan i sve najbolje samo da caleta stavi malo na stand by..Mnogo je sine..

avatar
Klaudio Kanidja
Monday, 11.07.2016
15:05

Andrija da pozivis jos toliko!!!!!!