Ostade 'Ratnik' bez dozvole

Autor: Boban Filipović
sreda 08.07.2015.
16:56
Izvor: Sportske.net

Ako pitate Artura Vidala ovo definitivno nije vreme paklenih vozača...

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Čileanac je nedavno u domovini tokom trajanja Kopa Amerika napravio belaj na drumu, slupao svoj 'Ferrari', na svu sreću nije bilo žrtava njegovog divljanja.

Vidal je izbegao zatvor, mada je imao 'žutu minutu' u policijskoj stanici, ali vozačka dozvola mu je oduzeta.

Izrečena mu je dvogodišnja zabrana sedanja za volan, a u obrazloženju se navodi da je to posledica njegovih učestalih rušenja saobraćajnih propisa.

Vidal

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Wednesday, 08.07.2015
17:17

Ako pitate Atomsko Sklonište, ovo definitivno jeste vrijeme paklenih vozača :)

avatar
XL
Thursday, 09.07.2015
19:14

A ti znas kao, ta pesma je napisana za skroz drugo vreme, ne za danasnje prema tome ne pricaj kojesta, idi slusaj Karleušu.

avatar
Nikola M.
Thursday, 09.07.2015
20:38

A ti nauči da budeš malo pristojniji, prilično si drzak u replikama. O majko mila, normalno da je napisana za drugo vreme, kad je pesma nastala 1978. godine, logično. Ovo je samo moje nadovezivanje na očigledno aludiranje autora ove vesti na pesmu Atomskog Skloništa. Ovo nije bio nikakav pokušaj analiziranja ili stavljanja tog teksta u kontekst ovog vremena, nego eto, čisto onako, da se nadovežem na ovu prvu rečenicu. Šta ti meni ima da pričaš da ja slušam ovu dotičnu, mani me sa tim glupostima. Nije mi jasno zašto moraš uvek da budeš tako napadan u replikama na neki moj komentar, koji te se ne tiče ni najmanje, niti je povezan direktno sa tobom, niti sa klubom za koji navijaš? To mi nije jasno. Sve mi odgovaraš tako agresivno, kao da želiš da iniciraš prepirku. Šta sam ja tebi loše učinio ovde na sajtu, pa da moraš da budeš takav?