Novak 'veličanstveni' - Legende Milana bodrile Srbina u Šangaju!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
08:22
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pokazao je mnogo puta šta znači biti ambasador zamlje iz koje sportista dolazi, a danas je još jednom na videlo izašla sva veličina "prvog reketa" sveta.

twitter.com/DjokerNole
twitter.com/DjokerNole

Povezane vesti

Da Novak Đoković predstavlja najboljeg ambasadora naše zemlje u svetu uverli smo se mnogo puta, a turnir u Šangaju bio je prilika da još jednom uvidimo kakvo poštovanje Nole uživa u svetu.

Đokovića je tokom današnjeg duela sa Mihailom Kukuškinom u okviru osmine finala Mastersa u Šangaju sa tribina bodrila nekolicina legendarnih fudbalera Milana.

Nije tajna da se Nole deklariše kao "Rosonero" ali kada jedan sportista uz sebe kao podršku ima Andreja Ševčenka, Paola Maldinija ili Franka Barezija, jasno je o kakvoj se veličini radi.

"Svi znate koliki sam obožavalac fudbala! Danas su momci iz Milana, Paolo i Andrej došli da me podrže. Možda ćemo nekad zaigrati zajedno, šta kažete na to" napisao je Novak na svom "fejsbuk" profilu.

Novak je na svom "tviter" profilu pratioce obradovao fotografijama sa današnjeg druženja sa legendama fudbala koje su svojim delima gradila neke od najvećih uspeha slavnog kluba sa "San Sira".

Ne propustite