Nole u "Perverzijama", publika u transu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.02.2015.
11:20
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oprobao se u ulozi pozorišnog glumca u predstavi "Čikaške perverzije" a samom pojavom na sceni Nole je izazvao salve aplauza publike u "Domu omladine".

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Kultna predstava "Čikaške perverzije" vraćena je na scenu posle skoro deset godina pauze a premijerna izvođenja obavljena su krajem minule godine.

Rađena po motivima drame čuvenog Dejvida Memeta "Seksualne perverzije u Čikagu", predstava je premijerno izvedena 9. marta 1993. godine u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.

Nakon što je izbačena iz repertoara na scenu je vraćena posle skoro decenijske pauze a sinoćnje izvođenje u Velikoj sali "Doma omladine" u Beogradu bilo je drugačije od prethodnih.

Okupljena publika mogla je da uživa u izvođenju standardne glumačke postave ali je ekipa sinoć bila brojnija za jednog člana.

Epizodnu ulogu u predstavi "Čikaške perverzije" u ponedeljak je imao najbolji srpski teniser Novak Đoković koji je izlaskom na scenu izmamio salve aplauza.

Petostruki osvajač Australijan Opena nije morao ništa da govori, dovoljno je bilo da se pojavi a publika se postarala za ovacije.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mihaBC
Tuesday, 17.02.2015
13:14

Zar moze neko da bude toliko uspesan, bogat a tako jednostavan i obican, druzeljubiv... Nas Nole, jedan jedini, najboljii!!! Nole ponos svih normalnih srba!nOvakav se radja jednom u milion godina...