Nole i sakupljač lopti - Drugi deo

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.11.2015.
19:29
Izvor: Sportske.net

Pogledajte situaciju nakon meča Stanislasa Vavrinke i Novaka Đokovića, ovaj momak je dobio suvenir od strane najboljeg tenisera sveta koji će čuvati do kraja života.

BETA/AP Photo/Francois Mori
BETA/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Novak Đoković je savladao Stanislasa Vavrinku danas u polufinalu Pariza, više o tom meču ste mogli da čitate OVDE, a nakon meča desila se jedna zanimljiva situacija.

Dobro vam je poznato da Novak voli druženja sa momcima i devojkama kojima je primarni posao da sakupljaju loptice na teniskim mečevima, a sada je poklonio jedan suvenir dečaku koji se našao u njegovoj blizini.

Pogledajte tu situaciju u nastavku...

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1988
Sunday, 08.11.2015
12:54

Veliki covijek i sportista. nAli, iskreno, da je meni poklonio reket, ja bih ga prodo. Sto ne znaci da ovaj dijecak to nece ucinit. Zivimo u takvim uslovima u kojim bi nam nekoliko hiljada eura vise nego dobro doslo. (a svi znamo za koliko se sad reket Novaka Djokovica moze prodat) Kapitalisticki svijet.

avatar
Paul Dokic
Saturday, 07.11.2015
22:33

Veliki sportista i veliki covek, ali i velika zabluda da je on omiljen u svetu ili sta vec...

avatar
Sasa1988
Sunday, 08.11.2015
12:59

Posto o svijetu pises, nisi u pravu. Jer svijet ne cine mocne zapadne zemlje samo. (Amerika, Njemacka, Britanija, Francuska....) nNajpopularniji je tenisac u Kini, jedan od dvojice najpopularnijih u Japanu, takodje je najpopularniji u Rusiji i zemljama bivseg Sovijetskog saveza, uz Nadala najpopularniji u Juznoj Americi, Meksiku. Sijeverna Koreja i Juzna lude za njim, Afriku ne vrijedi pominjat, zna se iz kojih razloga, a u Italiji je vise nego popularan, kao i u Australiji.

avatar
NDJ34
Saturday, 07.11.2015
21:15

Kakav covjek i sportista..Idemo po novi trofej, PONOSU SRBIJE..Hvala na svemu majstore..

avatar
Saturday, 07.11.2015
21:04

Veliki sportista i jos veci covjek! Nevjerovatan je, jos sam saznao da je Borkovicu pomogao oko advokata dok je cuo da ima problem sa nekim sto nisu ispostovali ugovor. I ko zna koliko je dobrih stvari jos uradio da se ne zna. Jedan jedini N O V A K Đ O K O V I Ć!!!