Maradona stigao u Hrvatsku: "Tretirate me kao idiota"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.11.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net

Dijego Armando Maradona, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, nije baš lepo dočekan u Hrvatskoj, prema njegovim rečima.

Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter

Povezane vesti

Ovog vikenda je na programu finale Dejvis Kupa između Hrvatske i Argentine, igra se u Zagrebu, a na duel je stigao i Dijego Armando Maradona, verovatno najpoznatiji argentinski sportista svih vremena.

Ipak, bio je vidno neraspoložen kada je sleteo u Hrvatsku. Nije želeo da daje izjave za medije.

"Dobro sam putovao. Ovako neću da govorim, ovo je nered. Došli su pred Rosio i mene i tretirali me kao idiota. Nisam zaslužio da se tako odnose prema meni. Da ste se dobro organizovali, govorio bih, a ovako neću", rekao je Maradona.

Inače, Rosio Oliva je njegova devojka.

Ne propustite

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 25.11.2016
12:07

To realno i jesi!

avatar
Krešimir K Lora
Friday, 25.11.2016
11:48

I u Hrvatsku dolazi svaka dva tjedna ovakva neka zvijezda REALNO ako pratite pa sad Maradona je privukao pozornost, ali više argentinskih medija..

avatar
Krešimir K Lora
Friday, 25.11.2016
11:46

a jeste smiješni, on je odbio govoriti za argentinske medije jer podržava njihovu repku u silenzio stampi..to nema nikakve veze s našim medijima i da baš će reda biti na aerodromu..samo pišete bombastične naslove protiv nas, a nema potrebe..pa de ajde malo da pokusamo raditi na odnosima,znam ja i da kod nas dosta tog ne stima ali dajte novinari i političari malo nas poštedite..evo ja osobno nikad vise rijeći protiv Srba osim ako nije argumentirano u sportu..želim da budemo svi ljudi neovisno odakle smo,od mržnje nema nitko nista

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 06.12.2016
12:37

a ja ne znam zasto ti ne gledaš neki hrvatski portal, e da hoće ovi iz Sportske.net pisati na ćirilici, tačno bi bilo 30 % manje prepirki i 50 % laznih naloga

avatar
Anderton
Friday, 25.11.2016
11:04

Kako kad je on poreklom Hrvat :D? Na jednom forumu me neki lik ubeđivao da je El pibe poreklom sa nekog od njihovih ostrva..

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
12:17

I jeste. Mozda ne bas sa ostrva, ali ima njihove krvi...

avatar
Don Silvio
Friday, 25.11.2016
17:05

Cije krvi? Hrvati su izmisljena krv to jest pokrstena

avatar
AfricaLoF
Friday, 25.11.2016
13:34

Anderton, neka te to ne cudi. Bilo je novinara u Argentini koji su izjavljivali da Maradona vodi poreklo cak od Marka Pola. A kada bih ih pitali, kako su do takvog zakljucka dosli, odgovor bi bio daleko od ocekivanog. nJasno je, samoiluzija.

avatar
AfricaLoF
Friday, 25.11.2016
13:27

Buntovnik, molim te. :) Istu vest su 'osmislil' briljantni novinari HRT-a, sada vec davne 2002 godine, secam se. Svet se vesti toj smejao. Tvrdili su, da je Maradonin, citiram: 'Pra, pra, pra, pra, pra, pra, pradeda bio sa jednog od hrvatskih ostrva.' Odnosno tvrdili su da je on genetski povezan sa njihovom nacijom, bez ijednoga dokaza, koji naravano svakako ne postoje, a ne zato sto ih trenutno ne mogu pronaci. I sam Maradona se nasmejao tome. Sto je gore jos, na kraju se ispostavilo da su novinari HRT-a bili obavesteni od strane neke francuske novinarke o tome (zato sam u prvom delu posta napisao 'osmislili'), za koju niko nikada nije ni cuo, dok su hrvati istu vest oberucke prihvatili. Zanimljivo je da se nakon toga vise u hrvatskim medijima na ovu temu nije govorilo. Shvatili su i oni kolika je sramota u pitanju. Ipak, ostali su slucajevi poput onoga sa kojim se Anderton susreo na jednome od foruma, koji ce vecno ubedjivati ljude u neku svoju istinu.

avatar
Samo Barsa
Friday, 25.11.2016
10:55

Tako je i zasluzio.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
10:52

E, najpoznatiji argentinski sportista svih vremena vec sigurno jeste Hahaha