Kinsi u problemu - Radonja, razumi ga!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.01.2016.
11:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Terens Kinsi na "Tviteru" je objasnio da ima ozbiljan problem zbog kojeg bi mogao da zakasni na jutarnji trening.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Pored toga što vremenski uslovi otežavaju funkcionisanje svih radnih ljudi koji imaju obaveze od ranog jutra, nekima probleme prave i stvari od kojih se to ne očekuje.

Tako je Terens Kinsi, kao sav normalan svet, pre jutarnjeg treninga krenuo do frizera, ali je tamo naišao na ozbiljan problem.

Košarkaš Crvene zvezde Telekom požalio se na "Tviteru" da je sređivanje jedne polovine glave trajalo čitavih 45 minuta, istakavši da bi to moglo da ga košta kašnjenja na trening.

"Batica mi sređuje prvu polovinu glave 45 minuta... Mogao bih da zakasnim na trening. Ne mogu napolje poluošišan. Trener će morati da razume" napisao je Kinsi.

Petnaestak minuta kasnije usledio je novi "Tvit" u kojem se košarkaš Crvene zvezde Telekom pomirio sa tim da neće na vreme stići na trening.

"Ovo je ludnica, šišanje mi traje dva sata.. Zakasniću na trening" dodao je Kinsi.

Na Kinsijeve komenatre na "Tviteru" osvrnuo se i bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Čarls Dženkins koji se nasmejao svemu što se novajliji iz redova šampiona Srbije jutros dogodilo.



Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bomb@$
Wednesday, 20.01.2016
14:58

Pa sta mu sredjuje toliko ? Lik ima krompir frizuru, ja bih koji masinice u ruke uzeo nisam za 5 minuta zavrsio :D

avatar
Marko Hn
Wednesday, 20.01.2016
17:33

Kako ne razumijes,to je zapadni model pristupa poslu,klasicno pre*seravanje da bi mu naplatio Boga Oca