Kavani stariji izazvao udes sa smrtnim ishodom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.06.2015.
18:14
Izvor: Sportske.net

Jako loše vesti zatekle su Edinsona Kavanija koji se nalazi na Kopa Amerika u Čileu. Njegov otac Luis uhapšen je zbog izazivanja udesa sa smrtnim posledicama.

Beta/AP Photo/ Luis Hidalgo
Beta/AP Photo/ Luis Hidalgo

Povezane vesti

U momentu kada bi trebalo da se fokusira na obaveze koje njegovu reprezentaciju očekuju u eliminacionoj fazi Kopa Amerika Edinson Kavani biće pod pritiskom zbog loših vesti koje su mu stigle od kuće.

Otac napadača Pari Sen Žermena Luis Kavani izazvao je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao 19-godišnji vozač motocikla.

Kako prenosi urugvajski list "El Pais", Kavaniju starijem policija je pronašla alkohol u krvi nakon saobraćajne nesreće zbog čega mu je određen pritvor.

Nesreća se dogodila kada je Luis Kavani upravljajući svojim terencem marke "Ford Raptor" udario motociklistu koji se kretao u istom pravcu. Nesrećni mladić prebačen je u bolnicu ali je podlegao povredama u utorak.

Udes Kavani
Foto: elpais.com.uy

Ocu urugvajskog internacionalca određen je pritvor zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom a otežavajuća okolnost za Luisa Kavanija biće i ta što  mu je u krvi izmereno 1.7 promila alkohola.

Luis Kavani nalazi se u pritvoru a tokom dana trebalo bi da bude izveden pred sudiju Giljerma Rodžera koji će ga saslušati povodom nesreće koju je izazvao.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 23.06.2015
19:36

Veoma loša vest za porodicu Kavani. Ovo za alkohol u krvi, 1.7 promila alkohola u krvi, to nije ništa. Pored moje kuće, u Kragujevcu, lete k'o ludi. Ima i žešće pijanih od Edinsonovog oca.

avatar
Zver Memphis
Tuesday, 23.06.2015
18:34

Kakav otac takav i sin.