Kako se Darko Miličić proveo u Šipovu

Autor: Boban Filipović
subota 01.08.2015.
16:21
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje je redovan posetilac tradicionalne masnifestacije Janjski višeboj koji se godinama održava u Republici Srpskoj.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

U organizaciji Zavičajnog udruženja Janjana Novi Sad, udruženja Janjana Šipovo i Opštine Šipovo nedavno je održan je 7. Janjski višeboj 2015.

Pored sportskog sadržaja koji obuhvata takmičenja u malom fudbalu, koševini, natezenju konopca, skoku u dalj, bacanju kamena sa ramena, takmičenje u šahu i stonom tenisu, oraganizovan je i bogat kulturni program sa brojnim izložbama etnografskog tipa.

Svoje utiske o ovoj manifestaciji izneo je i Darko Miličić, koji smatra da je ovo jedna od stvari koje ne mogu da se kupe.

Pogledajte...

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 01.08.2015
17:35

ma Darko je kralj...nego kako mu ide K-1, i da li ima neko iz Srbije da mu dobro ide taj sport jer ja nzm nikog,o tome niko ne piše i ako je to sport kao i tenis,odbojka...zašto u UFC nemamo ni jednog borca i zašto se ne piše malo o njima kao što se piše o bivšim devojkama prebogatih fudbalera?Za UFC ne mislim na neke male turnire po Srbiji i tako nešto već na malo ozbiljnijem nivou.Hrvati su imali Cro Copa, sad Miocica a mi nikog,a sigurno ima dobrih momaka i u Srbiji

avatar
Filip920
Saturday, 01.08.2015
21:14

UFC ti je organizacija a ti mislis na sport koji se zove mma...nMirko Filipovic je bio jedan od najvecih boraca i u k1 i mma svih vremena a Stipe Miocic koji trenutno treci na listi najboljih teskasa u UFC ima veze sa Hrvatskom ko i Bojan Krkic sa Srbijom...Decko je rodjen i odrastao u americi i ima njihovo drzavljanstvo.nSto se tice nasih ni nemamo i u skorije vreme nikada nismo ni imali nekoga ko je bio u top10 na svetu u bilo kojoj kategoriji u mma ili k1(koji sada umire u odnosu na pre 5-10 godina...)

avatar
ujka Vanja
Saturday, 01.08.2015
17:07

Milicic,novi zmaj od Sipova hahaha. :)