Ima se može se, Pep ga oterao, on se vraća na rođendansku žurku!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.04.2017.
15:14
Izvor: Sportske.net

Narednog vikenda, u Mančesteru će biti organizovana velika žurka.

EPA/PAOLO MAGNI
EPA/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Džo Hart je letos napustio "Etihad", Gvardiola mu nije verovao zbog slabog rada nogu, te se preselio u Torino na pozajmicu.

Sve je evidentnije da se profesionalno više neće vraćati u Mančester, verovatno će se vratiti u Premijer ligu, u neki klub van tog grada, ali na privatnom planu ga štošta vezuje za Mančester u kom je dugi niz godina čuvao gol "Građana".

On će se narednog vikenda, uoči Uskrsa, vratiti u domovinu, kako u Mančesteru organizuje žurku povodom svog rođendana, koji je tri dana kasnije. Zbog obaveza u Italiji, morao je da se odluči da ga proslavi ranije.

Hart u petak igra utakmicu protiv Krotonea, a za subotu je zakazana pomenuta proslava, na koju je prema navodima medija u Britaniji engleski reprezentativac potrošio 300 hiljada funti!

On će naime napraviti tematsku žurku, sve će se vrteti oko Svetskog prvenstva, sama tema nosiće naziv "Napred Engleska".

Kako mediji prenose sa njim će u subotu u Mančester i nekolicina saigrača iz Torina, ko zna možda i Siniša Mihajlović pođe put Engleske, a proslavi će prisustvovati i nekoliko fudbalera Mančester sitija sa kojima je Hart ostao u dobrim odnosima.

Ne propustite