Fudbaleri Reala učestvovali u kart trkama i dobili skupocena vozila

Autor: Beta Beta
petak 04.11.2016.
23:57
Izvor: Beta

Fudbaleri Real Madrida vozili su danas go-kart automobile, ali su se posle trke kućama vratili sa skupocenim vozilima.

twitter.com/realmadriden
twitter.com/realmadriden

Povezane vesti

Najbolji na stazi bio je kapiten Reala Serhio Ramos, koji je kući odvezao audi S8 plus, čija se vrednost procenjuje na 160.000 evra.

Audi je auto kompanija koja stoji iza ovih kart trka.

Španski list "Marka" preno je da je Audi svoj model Q7 stavio na raspolaganje svim fudbalerima Reala, ali da oni koji odluče da zadrže vozila po završetku sezone, uz 30 odsto popusta, mogu da biraju svoje modele.

"Marka" je navela da najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo i trener Zinedin Zidan mogu da izaberu bilo koji model automobila i da ne moraju da ih kupe na kraju sezone.

Ronaldo, koji je bio među nekolicinom igrača koji nisu danas učestvovali u trci, izabrao je audi RS 6 Performans, koji košta oko 145.000 evra. Zidan je izabrao sličan model.

Fudbaleri Barselone su dobili svoja vozila od Audija prošle nedelje u sličnom takmičenju.


Ne propustite

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo Barsa
Saturday, 05.11.2016
10:45

Po mom misljenju , a vi znate kakvo ja pametno misljenje imam, Ramos je najbolji stoper ikad.

avatar
xenon1989
Saturday, 05.11.2016
02:46

Nije pošteno... Kiki je bio najzaslužniji i trebao je da dobije Audi S8 plus, a ne Ramos. Pa šta što nije učestvovao? Nije učestvovao ni u finalu LŠ i EP, al' je najzaslužniji za trofeje. :) A šta, kao jeste učestvovao u finalu LŠ? Daaa, tačno... ne mogu da šutiraju penale igrači koji nisu igrali. Izvinjavam se, nisam primetio da je igrao, al' sam se sad setio da je maestralno izveo onaj 5. penal i sam osvojio LŠ... :D