Dule poslao igrače na farmu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.05.2016.
19:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Limoža više nemaju obaveze kada su takmičarski mečevi u pitanju pa su svoje slobodno vreme iskoristili da se oprobaju u ulozi domaćina seoskog gazdinstva.

lequipe.fr
lequipe.fr

Povezane vesti

Šampion Francuske koji će uskoro biti detronizovan pošto nije uspeo da se plasira u plej-of više nema takmičarske obaveze ali je trener Duško Vujošević zatražio da igrači ne napuštaju grad.

Pisali smo već da će igrači pod ugovorom biti u obavezi da ostanu u Limožu i nastave sa treninzima, a izgleda da su im spremljeni i posebni zadaci.

Danas su se dvojica prvotimaca "Zelenih" oprobali u ulozi domaćina seoskog gazdinstva, pa su tako imali priliku da rade poslove koji su im malo poznati.

Upravljanje poljoprivrednim mašinama i prehrana domaćih životinja bila je danas obaveza košarkaša Limoža koji su sezonu završili pre početka plej-ofa.

Da li je bivši trener Partizana Duško Vujošević uticao na ovakav vid "rekreacije" nije poznato, ali smo sigurni da će proslavljeni stručnjak tokom leta dobrano namučiti svoje pulene kako bi spremni dočekali narednu sezonu.

Ne propustite