Di Marija, da zovemo Blažu da ti skine tetovažu?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 06.08.2015.
18:35
Izvor: Sportske.net

'Tatoo' koji je Argentinac uradio pre par meseci sada je već 'passe'.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kada je prošlog leta stigao na 'Old Traford' iz Real Madrida za skoro 60 miliona funti čime je oboren rekord u transferima u istoriji 'Đavola', 'El Fideu' je pritom počastvovan da nosi dres sa brojem #7 koji su pre njega proslavile zvezde Mančester Juanjteda kao što su Džordž Best, Erik Kantona, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo...

Iako od samog starta nije sve 'štimalo' kako treba, što zbog povreda, što zbog jezičke barijere i činjenice da mu Van Gal nije pronašao poziciju u timu na kojoj bi zablistao, Anhel Di Marija je u aprilu mesecu ove godine odlučio da istetovira 'sedmicu' na svom levom ramenu.

di marija

Ne mora nužno da znači da je ovaj broj direktno vezan za Mančester Junajted pošto ga nosi i kada igra za reprezentaciju Argentine, ali engleski medili tabloidne orjentacije već kreću sa spekulacijama oko eventualnog otklananja ovog tatua sa tela, budući da je popularni 'Rezanac' u svom novom klubu, Pari Sen-Žermenu, zadužio dres sa brojem #11.

'Sedmica' pariskih 'Svetaca' je bila zauzeta, u vlasništvu je Lukaša Moure, a broj #22, koji je Anhel Di Marija nosio u Real Madridu, pripada njegovom zemljaku Ezekilju Laveciju.
 

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho10
Friday, 07.08.2015
18:49

Los potez ipak je Real napravio pogodak sto ga je otkacio,igrac koji jedne sezone bljesne posle ga nema.

avatar
čombe
Thursday, 06.08.2015
19:21

Dvolican lik..

avatar
Nikola M.
Thursday, 06.08.2015
19:10

Istetovirao sedmicu, davao izjave kako želi da osvoji ligu i LŠ sa Junajtedom, da želi da postane legenda kluba, potvrđivao da ostaje, a na kraju odbije da dođe na pripreme, podnese zahtev za transfer, ne pozdravi se sa saigračima, trenerom, osobljem kluba i ne obrati se navijačima, šta reći... Nimalo korektno od njega i ponašanje koje nikako ne doliči jednom profesionalnom fudbaleru.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Thursday, 06.08.2015
19:45

Di Maria je odigrao jednu sezonu dobru u Realu i to smo skontali i uzeli veliku lovu za njega. Mislim da bi se bolje snasao u Junajtedu da je igrao u veznom redu kao sto je to bio slucaj u Realu sa Ancelotijem.

avatar
ManUtdSrbija
Thursday, 06.08.2015
19:48

Nestace sa fudbalske mape, zivi bili pa videli. Blan je nula od trenera, PSZ je jos veca nula od ekipe, a Francuska liga je posebna prica tek. Unazadio je sam sebi karijeru.