Dame, radujte se, Bekam je stigao na Instagram!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.05.2015.
10:17
Izvor: Sportske.net

Bivši engleski reprezentativac Dejvid Bekam danas slavi svoj 40. rođendan a svojim fanovima je dobro jutro poželeo fotografijom svog golog torza na novootvorenom "Instagram" profilu.

Beta/Photo by Jonathan Short/Invision/AP
Beta/Photo by Jonathan Short/Invision/AP

Povezane vesti

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam proslaviše u subotu svoj 40. rođendan a Beks ne bi bio mašina za pravljenje novca da današnji dan nije iskoristio u svojevrsne marketinške svrhe.

Slavni Englez odlučio je da na dan svog rođenja otvori "Instagram" profil i tako dodatno poradi na samopromociji, ako je to uopšte moguće.

Fotografiju svog golog torza išaranog tetovažama na radost svih osoba ženskog pola širom sveta Bekam je jutros postavio na svoj novootvoreni "Instagram" profil uz propratni tekst.

"Dobro jutro svima! Sjajno je to što sam konačno na 'Instagramu', bilo je potrebno neko vreme ali sada jedva čekam da počnem da delim sve svoje nezaboravne trenutke sa vama. Hvala svima na rođendanskim čestitkama" napisao je Bekam.

Poruka kojom je "probio led" na "Instagramu" ima određenu težinu ali ne sumnjamo da će oni koji budu pratili Beksa na ovoj društvenoj mreži najmanje čitati šta piše uz slike koje bude objavljivao.

Srećan rođendan Beks, nisi mogao da smisliš bolji poklon za svoje obožavaoce.

Ne propustite