Božinov i starlete? Gluposti!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.02.2016.
14:57
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Valeri Božinov obratio se novinarima u SC Teleoptik i zamolio da mu ne postavljaju pitanja "o glupostima koje ga ne interesuju" već samo o Partizanu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Beogradskom čaršijom pronela se vest da je napadač fudbalskog kluba Partizan Valeri Božinov uplovio u romansu sa starletom Sorajom Vučelić zbog čega je Bugarin osetio potrebu da se obrati medijima.

Prvotimac Partizana danas je u SC Teleoptik izašao pred novinare i zatražio da budu korektni, odnosno da mu ne traže da komentariše "gluposti".

"Mene interesuje samo derbi. Znate koliko je za ljude koji vole Partizan značajna ta utakmica. Molim vas da se ne zamajavamo glupostima koje me ne interesuju" rekao je Božinov i dodao,

"Interesuje me samo Partizan, ovaj grb koji nosim na srcu i želim da pružim sve najbolje Partizanu, kako ja, tako i moji saigrači" kazao je Bugarin.

Partizan u nedelju očekuje prva takmičarska utakmica u 2016. godini, a vrlo brzo će uslediti o "večiti derbi".

"Možemo da pričamo o Partizanu, OFK Beogradu, derbiju. Druge stvari me ne interesuju, molim vas da budemo korektni" zaključio je Božinov.

Bugarski internacionalac iz redova aktuelnog šampiona Srbije do sada je postigao 12 golova u Superligi, a priliku da nastavi svoju golgetersku seriju imaće u nedelju od 14 časova kada Partizan gostuje OFK Beogradu na Vračaru.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krcunijo najboLa si!
Thursday, 18.02.2016
21:28

a sa starletom iz bugarske ima dete kao prvo!

avatar
Svetski sampion
Thursday, 18.02.2016
17:41

Ma kakve starlete,njega interesuje samo Azis,hahaha

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 18.02.2016
16:01

Inace, ti uopste nisi doprineo takvom tretmanu i ne dajes im povod za takva pitanja, a i ovo je verovatno tacno znajuci koliko si zeljan paznje. Tomicu, Mihajlovic, Abu i Vlahovic u spicu! V-lahovic, M-ihajlovic, A-bu!