Austrija u šoku - DEVETORICA reprezentativaca "partijala" u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.10.2016.
10:01
Izvor: Sportske.net

Samo jedna fotografija Davida Alabe nakon meča sa Srbijom bila je dovoljna da izazove lavinu u austrijskoj javnosti, pa se ni tri dana nakon utakmice u Beogradu ne stišava bura zbog "partijanja" austrijskih reprezentativaca.

laola1.at
laola1.at

Povezane vesti

Dugo su ljubitelji fudbala u Srbiji posle mečeva nacionalnog tima komentarisali gde je koji reprezentativac završio u provodu, ali smo na startu novog kvalifikacionog ciklusa dočekali da ova muka snađe naciju naših rivala.

Kada ima rezultata onda se reprezentativcima gleda kroz prste, ali kada, kao u slučaju austrijske selekcije, izostane pozitivan učinak, javnost je jednostavno nemilosrdna i ne prihvata bilo kakve "provokacije".

Odlazak Davida Alabe u noćni provod nakon poraza koji je reprezentacija Austrije doživela u Beogradu izazvao je lavinu negativnih komentara u domovini prvotimca Bajerna, pa se mediji i dalje bave tom temom.

Fotografija koju je fudbaler Čukaričkog Nemanja Radonjić postavio na "Instagram", a potom obrisao, brzo je postala viralna, nakon čega su novinari krenuli u akciju i došli do šokantnog podatka.

David Alaba

Devetorica reprezentativaca Austrije završila su u noćnom provodu posle meča sa Srbijom zbog čega austrijska javnost traži da reaguje i Savez. Mediji u Austriji pitaju se "šta su to slavili reprezentativci u Beogradu" kada posle tri odigrana meča imaju četiri osvojena boda.

Fudbalski savez Austrije ogradio se od ponašanja Alabe, Arnautovića, Dragovića, Junuzovića i ostatka tima koji je završio u noćnom provodu uz poruku da su igrači dobili voljno nakon medicinskih pregleda obavljenih na stadionu "Rajko Mitić".

Uprkos tome, austrijski mediji postavljaju pitanje poštovanja dresa sa državnim grbom i odnosa koji su igrači pokazali posle utakmice u Beogradu. Tamošnji mediji pišu da je posle poraza od Srbije trebalo analizirati sve one greške koje su pojedinci i tim pravili, te da odlazak u noćni provod predstavlja bacanje rukavice u lice ljubiteljima fudbala u Austriji ali i čitavoj naciji.

Posle svega rečenog, ostaje nam da konstatujemo da nam je izuzetno drago što smo kao predstavnici medija posle meča iz Beograda izveštavali o uspehu našeg nacionalnog tima i što je nekada naša muka prešla na drugoga. Bilo je vreme za tako nešto...

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 13.10.2016
15:21

A izabrali su društvo najvećeg propaliteta u novijoj istoriji srpskog fudbalera. Uvek mi je pomalo žao kad neko mlad propadne, ali za Radonjića ni najmanje.

avatar
chaki
Wednesday, 12.10.2016
15:31

A u provodu svi ovi na ic :) xaxa

avatar
Bogomir Mošo Brajković
Wednesday, 12.10.2016
15:05

Pa normalno je da vrati novac koji je uzeo kao kaparu. Ali kapara se uvek vracala u dvostrukom iznosu.

avatar
dadan
Wednesday, 12.10.2016
13:10

A sta mi da radimo sa Radonjicem? Aha, on vise nije fudbaler, ok onda. :D

avatar
Scholes
Wednesday, 12.10.2016
12:41

Pa kad bi fudbaleri posle svakog poraza padali u depresiju na sta bi licio fudbal.. A nznm ni sta nije jasno Austrijancima, trebali da izgube s vecom razlika, kakva njihova pobeda..

avatar
LolaDoBola
Wednesday, 12.10.2016
11:50

Pa sta trebaju da se ubiju sto su izgubili? Nisu robovi...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
13:21

Mogli su barem da se dogovore da piju na smenu, bice jos poraza za njih:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
10:09

Imamo srece sto smo dobili ove pavijane, stvarno se nadam da je ta i takva muka sada presla sa nas na neke druge:-D

avatar
Shomyz
Wednesday, 12.10.2016
18:01

Nije presla sa nas, tu su i nasi negde pored 😀

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
19:41

Da znas, mi smo drugi odmah posle njih, a tek sad vidim da su u tom izlasku bili Arnautovic, Dragovic i Junuzovic, svaki komentar je onda suvisan:-D