Ako ima Ronaldo, što ne bi i Mesi? Pogledajte neverovatan mural Argentinca!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.06.2017.
20:07
Izvor: Sportske.net

Autor je koristio samo boje Argentine i Barselone, napravio je neverovatan mural u jednoj ulici u Barseloni. Pogledajte.

EPA/JuanJo Martin
EPA/JuanJo Martin

Povezane vesti

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportakus
Friday, 16.06.2017
21:54

Vjerovatno sam staromodan po tom pitanju ali za mene Messi i pogotovo Ronaldo nikad nece niti kao sto je Fenomeno, Ronaldinjo, Zidan, Maradona, Krojf i takve velicine. Jednostavno kad vidim i uporedim ove igraci Ronaldo i Messi nemaju ono nesto, onu magiju, genijalnost, previse se svodi na marketing to, pogotovo kod Kristijana, Messija tu i tamo mogu staviti u recenicu sa ovim legendama mada i to mi zulja oca, ali Kristijana nikako. Svaka njima cast na statistikama raznim, obaraju rekorde, ali meni je jedan gol Zube drazi nego pet Messijevih i Ronaldovih sto ih daju Levanteima, Granadama i slicnim.

avatar
Roj Kin 16
Friday, 16.06.2017
23:25
avatar
scofield
Saturday, 17.06.2017
02:49

Niko se nije ovako dugo zadrzao na najvisem mogucem nivou kao Ronaldo i Mesi i to se mora postovati. Neverovatni karakteri i zelja za savrsenstvom, masine. To sto tako pricas je ono kad se misli da je uvek pre bilo bolje. Iako je za mene najveci ikad Ronaldo Luis Nazario de Lima.