Zvižduci ga ne pogađaju - Tumba uživao u ''Pioniru''

Autor: Darko Mitrović
subota 14.03.2015.
12:46
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Iako članove uprave FK Partizan ''Grobari'' nisu baš lepo dočekali pred revijalni meč u ''Pioniru'' pre par dana, potpredsednik crno-belih Ljubiša Tumbaković tvrdi da ga zvižduci nisu pogodili.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Podsetimo, jedini koji su tokom revijalne utakmice ''Grobari za Nas'' u beogradskom ''Pioniru'' dočekani zvižducima i negodovanjem, bili su predstavnici nove uprave FK Partizan.

Ovom događaju prisustvovali su predsednik Zoran Popović i potpredsednik Ljubiša Tumbaković, koji je posle svega izneo svoje utiske u izjavi za ''Alo''.

Popularni Tumba tvrdi da se ne kaje što je došao u ''Pionir'', već da mu je, naprotiv, veoma drago što je bio deo jednog tako lepog događaja.

''Ne osećam se prozvanim, jer znam da radim posao maksimalno profesionalno i u službi Partizana. Zašto bih se potresao, kada znam da potpuno savesno obavljam jednu odgovornu društvenu funkciju, a danas svako ima pravo da ti zvižd.

Drago mi je što sam bio u 'Pioniru' i što sam bio deo jedne lepe manifestacije koja ima cilj da pomogne našim košarkašima'',
zaključio je Tumbaković.

Podsetimo, FK Partizan je nedavno uplatio novčanu pomoć Košarkaškom klubu, kako bi Duško Vujošević konačno imao na raspolaganju novog plejmejkera, ali ni taj gest, očigledno, nije odobrovoljio ''Grobare'', kad je u pitanju nova uprava u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke