Zvezdu u Lučanima ne čeka bela zastava

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.12.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

Strateg lučanske Mladosti Nenad Milovanović rekao je da njegova ekipa otvoreno ulazi u duel sa Crvenom zvezdom jer nema razloga da se pre utakmice pribojava favorizovanog rivala.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Jedna od najinteresantnijih utakmica poslednjeg takmičarskog kola u sklopu jesenjeg dela sezone u JSL biće onda u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje Crvenu zvezdu.

Branilac titule ne može se pohvaliti blistavom formom dok lučanska Mladost predstavlja prijatno iznenađenje zbog čega i trener domaćeg tima veruje da nema razloga da se favorizovani protivnik dočekuje sa belom zastavom.

"Zvezda je Zvezda i ona je uvek favorit, ali mi sigurno nećemo izaći na teren da se branimo. Nećemo odmah istaći belu zastavu i pokušaćemo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže" kazao je Milovanović a prenosi Tanjug.

Mladost zauzima osmu poziciju na tabeli sa 18 osvojenih bodova a u jesenjem delu sezone u Lučanima je poražena samo dva puta, u duelima sa ekipama iz samog vrha tabele.

Da li će Lučanci nakon poraza od Partizana i Vojvodine uspeti da ostanu neporaženi ili odnesu čitav plen iz duela sa Crvenom zvezdom znaćemo u nedelju oko 15 časova.

Utakmica 15. kola Superlige između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13 sati u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke