Zvezdo, pazi da ti Tole ne postane predsednik!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.10.2014.
10:23
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle najnovijih spekulacija o smeni, ali i navodnoj ostavci prvog čoveka FSS, usledila je neočekivana ''kontra'' iz Saveza. Za sada, u šaljivom tonu...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, iz Crvene zvezde ne kriju da su već počeli sa drugom fazom operacije ''Rušenje Tomislava Karadžića'', kao i da se neki njihovi koraci u tom pravcu već vide, jer pokušavaju da unutar Saveza ''okrnje'' veliku podršku koju Karadžić tamo već godinama ima.

Takođe, posle obelodanjivanja jučerašnje odluke UEFA o kažnjavanju naše i albanske reprezentacije zbog nemilih događaja u Humskoj, u pojedinim medijima su objavljena nezvanična saznanja kako će, nezadovoljan vestima iz Niona, Karadžić ''do kraja dana podneti ostavku''.

Naravno, bila je to još jedna ''lažna uzbuna'', a takve vesti je sinoć kategorički demantovao fgeneralni sekretar FSS Zoran Laković.

''Ne komentarišem budalaštine'', izjavio je Laković, a prenele ''Novosti''.

A da sve bude zanimljivije, pobrinuo se potpredsednik FSS i prvi čovek Jagodine Goran Milanović.

On je reagovao ironično na sve te jučerašnje ''ekskluzivne'' informacije, pa je medijima ''ponudio'' još jednu ''ekskluzivu'', upućujući pritom i ''otrovne strelice'' ka Marakani.

''Predsednik Karadžić je odlučio da podnese ostavku, a razlog je što želi u decembru da se kandiduje za - predsednika Crvene zvezde! Rekao je da ako pojedinci mogu da sede na dve i više stolica u našem fudbalu, onda i njemu neće biti problem da obavlja više odgovornih funkcija.

Verujemo i da Karadžić poseduje i člansku kartu Crvene zvezde koju je dobio kada je gradio stadion, pa samim tim ispunjava najvažniji uslov u trci za predsednika ovog kluba
'',
objasnio je, naravno u šali, Milanović za ''Sport''.

Ne sumnjamo da će i u Zvezdi brzo imati odgovor na ovo.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke