Zvezdo, čuvaj - "Vitez Koja" hvata zalet za derbi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
19:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana odigrali su u Velikom Gradištu revijalnu utakmicu sa domaćim VGSK-om a povratnik u tim Nemanja Kojić doneo je trijumf crno-belima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije iskoristio je pauzu u šampionatu da ode u goste VGSK-u u Veliko Gradište i odigra revijalni meč povodom proslave 90 godina postojanja ovog niželigaša.

VGSK
- Bogdanović, Stokić, Đorđević, Sl. Nastasović, Jović, M. Jeftić, Deljanin, Sa. Nastasović, N. Jeftić, Pajić, Jović. Igrali su još: Stojadinović, Živković, Dimitrijević, Vlahtić, Bogosavljević, Maksimović, Ivanović, Maksić, Čović, Nikolić

Partizan - Lukač, Vulićević, Perišić, Crnoglavac, Stanković, Marković, I. Petrović, Luka, Marinković, Kojić, Fofana. Igrali su još: Kljajić, Grbović, Lukić, Ninković

Ekipa koja se takmiči u Zoni Dunav ugostila je slavnog rivala pred oko 1.500 ljubitelja fudbala a gosti su slavili pobedu rezultatom 0:1 (0:0), iako je rezultat bio u drugom planu.

Nemanja Kojić postigao je jedini pogodak na utakmici u 74. minutu sjajnim udarcem sa dvadesetak metara.

Lider JSL nastupio je bez nekolicine prvotimaca koji su povređeni ili su se odazvali reprezentativnim pozivima, pa je stručni štab morao da se pripomogne igračima iz Teleoptika.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke