"Zvezdo, a gde su ti Slovenci?!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.07.2014.
16:32
Izvor: Sportske.net

Jako interesantna priča stiže nam iz Čateža gde fudbaleri Crvene zvezde bruse formu za narednu sezonu. Jutrošnji trening posetio je Slovenac koji živi u blizini terena a koji je nakon saznanja da Stojanović, Pečnik i Kelhar nisu više u Zvezdi ostao prener

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Simpatična scena u utorak na prepodnevnom treningu Crvene zvezde. Slovenac koji živi u blizini terena na kome Nenad Lalatović radi sa svojim pulenima, došao je da zadovolji svoju znatiželju i uveri se sa kojim snagama srpski šampion kreće u odbranu titule. Ipak, bilo je očigledno da ga nešto muči:

"Izvinite, a gde je Slaviša Stojanović?" obratio se u jednom trenutku portparolu Marku Nikolovskom, posle više uzaludnih pokušaja da na terenu locira slovenačkog stručnjaka.

"Stojanović?!" začudio se Nikolovski – "Pa nema ga".

"Kako nema? Nije valjda zakasnio na trening?" nastavio je navijač da se zanima za Stojanovićevu sudbinu.

"Gospodine, Slaviša više nije trener Zvezde" pokušao je da stavi tačku na ovaj razgovor klupski portparol. Ali, to je bio samo početak.

"Ma da li je moguće?! Dobro, a šta je sa Kelharom i Pečnikom?"

"Nema ni njih. Istekao im je ugovor i čekaju ponude iz inostranstva" dodao je Nikolovski.

"Pa kako ste mogli da ih pustite? Oni su vam vratili titulu posle šest godina i sada više ne računate na njih" jadikovao je Slovenac zbog činjenice da njegovih zemljaka više nema u crveno-belom dresu.

"Gospodine, budite uvereni da mi u Zvezdi znamo koliko su sva trojica doprinela osvajanju titule. Ostaće zauvek deo kluba. Jednostavno, ugovori su važili do kraja sezone i sada traže nove sredine" postavio je Nikolovski stvari na svoje mesto iako je ostao utisak da slovenački ljubitelj fudbala nije najzadovoljniji ponuđenim odgovorom.

Ako mu je za utehu, Kelhar još uvek nije završena priča, jer ukoliko ne sklopi dogovor sa Kaljarijem, moguće je da će i u novoj sezoni činiti bedem ispred gola Crvene zvezde.

A što se tiče Stojanovića, njega su dojučerašnji učenici sa zadovoljstvom slušali u utorak uveče kako uživo iz studija slovenačke državne televizije komentariše apokalipsu brazilske reprezentacije u duelu sa Nemačkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke