Zvezdino šampionsko slavlje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.05.2015.
15:27
Izvor: Sportske.net

Zvezdin prvi tim nije uspeo da se domogne nove titule u Superligi, a ako je navijačima Zvezde za utehu, mlađi kadeti crveno-belih danas su, kako smo već objavili, osvojili trofej na ''Turniru prijateljstva''.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Kao što ste već mogli da čitate OVDE, Zvezda je u finalu ovog turnira u Bijeljini savladala Vojvodinu sa 1-0, a u prilogu pogledajte neke od slika sa dodele medalja i pehara, kao i slavlje novih šampiona.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Sunday, 24.05.2015
18:01

Ponos Otadzbine.

avatar
сочинитељ
Sunday, 24.05.2015
16:59

bravo deco,vi ste nasa buducnost (ako vas roditelji pravilno usmere)...u zvezdi je takav period u kom moras da se opredelis : odmah novac ili skandiranje na severu pa novac u inostranstvu

avatar
pfc
Sunday, 24.05.2015
19:31

Jako vam navijanje u a zvezda ili zvezda joj. Bas tesko odluciti izmedju ta dva skandiranja. A sem toga treba biti jako inteligentan pa smisliti tako duboko umne reci. I zato deco ostanite u rupi i dozivite to sjajno navijanje od kojeg se ledi krv u zilama. A plata.... ma koga briga ipak su delije zakon.

avatar
piramida
Monday, 25.05.2015
06:54

takva inteligencija se retko srece! posto si toliko inteligentan da jedino znas da lupas gluposti pitaj nekog da ti objasni sta je decko hteo da kaze. ne ovde da se blamiras! dodji na sever pa cemo ti mi objasniti malo bolje