Zvezdini omladinci matirali "šahovničare"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.02.2015.
19:26
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije dokazala je klasu u odnosu na vršnjake ih Hrvatske koji su još jednom kapitulirali u prijateljskoj utakmici igranoj u SC FSS u Staroj Pazovi.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Drugi put u razmaku od dva dana omladinska reprezentacija Srbije izašla je kao pobednik u prijateljskom odmeravanju snaga sa vršnjacima iz Hrvatske.

Izabranici Ivana Tomića slavili su u utorak rezultatom 4:2 a u "revanšu" su ponovo bili bolji. Po hladnom i kišovitom vremenu "Orlići" su slavili sa 2:1 (2:0) a oba pogotka za Srbiju postigli su omladinci Crvene zvezde.

Srbija - Manojlović (od 60. min Stojković), Stevanović, Jovanović (od 46. min Gajić), Rademaher (od 60. min Kusić), Bogosavac (od 70. min Bašanović), Desančić, Bainović, Radonjić (od 60. min Stamenić), Grujić (od 46. min Lukić), Duronjić (od 60. min Luković), Jović (od 46. min Ćurko).

Hrvatska - Grbić, Maglica (od 84. min Borevković), Mikulić (od 74. min Bilić), Šunjić, Stolnik, Bogdan, Fiolić (od 74. min Rebernik), Bitunjac (od Bašić), Lulić (od 74. min Vojković) (od 87. min Klarić), Ćorić, Dabro (od 46. min Fintić).

Za samo dva minuta igre Vukašin Jovanović i Luka Jović postigli su dva gola za Srbiju omogućivši tako našoj selekciji laganiji posao u drugom delu meča. Hrvati su do utešnog gola stigli preko Šunjića u poslednjem minutu susreta.

"Zadovoljan sam onim što su momci pokazali u dve utakmice. Danas smo videli napredak u organizaciji napada. Pristup fudbalera i odnos prema igri je ohrabrujući, uoči nastavka kvalifikacija za prvenstvo Evrope" rekao je posle utakmice selektor Srbije Ivan Tomić.

Našu omladinsku reprezentaciju od 25. do 31. marta očekuje i "Elitna runda" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Holandiji, gde će nam pored domaćina rivali biti, još Norveška i Švajcarska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke