Zvezdini igrači od srede ne čitaju novine

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.09.2015.
16:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman rekao je da su igrači arhivirali trijumf u "večitom derbiju" i da su potpuno fokusirani na ono što ih u petak očekuje u Jagodini.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon trijumfa koji su prethodne subote ostvarili u 149. "večitom derbiju" fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za titulu na gostovanju ekipi Jagodine.

Domaćin sutrašnje utakmice ne nalazi se u zavidnom položaju pred okršaj sa zahuktalom Zvezdom koja je pobedom nad Partizanom vezala šesti uzastopni trijumf u Superligi.

"Mi se polako gradimo kao ekipa, i moramo da nastavimo tamo gde smo stali. Novine se od juče ne čitaju, tako da idemo dalje, želimo da pobedimo, to je neko naše razmišljanje i svesni smo da neće biti lako" kaže Damir Kahriman.

Golman Crvene zvezde dočekao je svojih pet minuta nakon što je Predrag Rajković napustio ekipu, a utakmica u Jagodini biće mu četvrta koju će početi među stativama.

"Što se mene tiče, sve se odvija onako kako želim. Sve ide svojim tokom, onako kako treba. Moji planovi se ne menjaju, to je titula, Zvezda u Evropi, i moj odlazak u Evropu" zaključio je Kahriman.

Crveno-beli su od ulaska Jagodine u elitno fudbalsko društvo pod Đurđevim brdom gostovali osam puta a interesantno je da ni na jednoj od tih utakmica Zvezda nije postigla manje od dva gola.

U prilog Crvenoj zvezdi ide i činjenica da je svih osam utakmica u Jagodini završeno u korist beogradske ekipe pa "Delije" mogu da se nadaju novom ubedljivom trijumfu svog tima.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Jagodine i Crvene zvezde zakazana je za petak od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BataGrobar
Thursday, 17.09.2015
20:07

Neće biti lako? Koga vi zezate? Zvezda u Jagodini, do sada, nije izgubila ni 1 bod. Setite se samo one godine kada su navijači Zvezde doputovali u Jagodini veče pred utakmicu i zajedno sa najvatrenijim navijačima Jagodine sedeli po kafićima i zajedno pili. Sutradan je uprava Jagodine ustupila severnu tribinu navijačima Zvezde a vrlo dobro se zna da upravo ta tribina pripada najvatrenijim navijačima Jagodine. Šta reći osim toga da za Zvezdu u Jagodini nema problema jer Jagodina je bila i biće zvezdina filijala.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 18.09.2015
09:02

Sve to stoji, ali Jagodina je sad daleko najslabija otkad je usla u Superligu i svaki rezultat osim ubedljive pobede zvezde bi i bio senzacija. Inace, imaju gol-razliku 25:7 u Jagodini:-D Morali smo onomad (sezona 08/09- 30. kolo) da pobedimo Jagodinu na JNA.

avatar
Thursday, 17.09.2015
18:28

Boze dragi,koja vest,iskreno celo jutro je cekam koja ce to vest da izadje o zvezdi da zaseni vecerasnju utakmicu,kad ono vest dana,svi ostali sportski dogadjaji padaju u vodu danas,Eeeejjj... nece vise da citaju novine!!!!

avatar
ujka Vanja
Thursday, 17.09.2015
16:49

E sad mogu lepo da spavam kad to znam.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 19.09.2015
07:29

Vieru sanjas muke jedne