Zvezdini igrači: "Moramo ovako i u revanšu"

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 27.07.2017.
23:10
Izvor: Sportske.net

Presrećni su bili igrači Zvezde posle pobede nad Spartom, ali su svesni da nije još gotovo

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Strelac i asistent u večerašnoj pobedi nad Spartom u Ligi Evropa, Gelor Kanga bio je jako srećan zbog pobede nad češkom ekipom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Veoma sam srećan zbog pobede, zaslužili smo je, ali i zbog gola i asistencije. Veoma smo dobro odigrali, nisu nam stvorili šansu, ali moramo ovako dobri da budemo i u revanšu", rekao je Kanga novinarima posle meča.

Večerašnji kapiten Mičel Donald bio je prezadovoljan posle utakmice.

"Odlični su utisci. Odigrali smo odlično prvo poluvreme, mogli smo da damo još neki gol. Velika je čast nositi kapitensk trakuu, ali zna se ko su kapiteni Crvene zvezde, to su Anđelkovic i Miki (Milijaš)", rekao je Donald.

Mogu li ova pobeda i eventualna eliminacija  Sparte da uticu na odluku o ostanku u Zvezdi?

"Kao što sam i pre govorio, uvek postoji šansa da odem, ali dokle god sam zadovoljan i imam ugovor, ne razmišljam o tome", rekao je Donald.

Strelac prvog gola Ričmond Boaći večeras je postigao svoj sedmi gol u sezoni.

"Imamo dobar rezultat, ali moramo da zaboravimo na ovu utakmicu i koncentrišemo se na revanš. Imamo dobar tim, verujem u svoje saigrače i ako ponovimo ovakvu igru, verujem da cemo proći Spartu", rekao je Boaći.

Filip Stojković veruje da je ovo najbolja partija Zvezde od početka sezone.

"Mislim da je ovo najbolja utakmica od kada smo se okupili. Odigrali smo fenomenalno. Naš dogovor u odbrani bio je da ne primimo gol, a napred sta saigrači urade. I eto, dali su dva gola. Drago mi je zbog Radonjića, na sličan način je debitovao i za Čukaricki kada je dao gol. Verujem da će pokazati koliki je talenat", rekao je Savić.

Da li je 2:0 dovoljno za revanš?

"Sigurno je da bismo potpisali ovaj rezultat da ste nas pitali pre utakmice, ali neće biti uopste lako u revanšu. Igrao sam tamo sa reprezentacijom i izgubili smo. Mnogo bi nam značilo da damo gol", rekao je Savić.

Da li to znači da ćete i tamo napasti?

"Dogovor nas iz odbrane je da ne primimo gol, a videćemo sta će uraditi saigrači. Ovaj put su dali dva gola i nadam se da će opet", kazao je Zvezdin štoper.

Večeras je debitovao i golman Milan Borjan.

"Drago mi je što su me navijaci lepo dočekali i što sam dobio aplauz. Ne mogu da opišem osećaj kada sam izašao na teren, sav sam se bio naježio. Hvala i saigračima koji su me sjajno prihvatili. Imamo dobar rezultat i nadam se da ćemo ga iskoristiti u revanšu", kazao je Zvezdin golman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 28.07.2017
09:13

Mora se ovako odgovorno i disciplinovano. Medjutim, u revansu se ocekuje da Sparta pritisne,sto ce svakako oni i pokusati. Jedan postignuti gol verovatno znaci i nas prolaz.

avatar
Mads87
Friday, 28.07.2017
03:13

Sve vrh ali mi je jako zao one kontre u 88 89 minutu sve su brutalno odradili i onda kanga los pas ali decko je stvarno istrcao celu utakmicu sacuvaj boze i razuljivo je da mu padne i koncentracija.Odlicno odradjeno odbrana solidna i sto me jako raduje bez nekih opasnih kikseva.Glupo je mozda posle ovakve pobede govoriti da je neko los ali Milic je stvarno tanak mada je poginuo na terenu