Zvezdini igrači imali udes, Grof otkrio uzrok!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.08.2016.
12:18
Izvor: Sportske.net

Trojica fudbalera Crvene zvezde doživela su lakšu saobraćajnu nezgodu poslednjeg radnog dana nedelje na izmaku, a trener crveno-belih Miodrag Božović otkrio je uzrok nesreće koja je prošla bez posledica.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uoči utakmice 6. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice trener crveno-belih Miodrag Božović govorio je o mnogim temama, između ostalog i o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak.

Fudbaleri Crvene zvezde Petar Orlandić, Srđan Plavšić i Marko Poletanović krenuli su put Novog Sada da tamo provedu slobodan dan ali su na Mostarskoj petlji doživeli saobraćajnu nezgodu u kojoj niko od njih nije teže povređen.

Novinare je zanimalo da Miodrag Božović kaže kako se trojica pomenutih igrača osećaju posle saobraćajnog udesa, a šef struke crveno-belih obrnuo je priču na šalu i otkrio "uzrok" nesreće.

"Problem s Plavšićem je što ne može da dohvati kočnicu i mora da vozi stojeći" našalio se Božović i tako potvrdio da je sa igračima sve u redu.

Mladi reprezentativac Srbije Srđan Plavšić često služi svojim saigračima kao povod za zabavu a razlog je njegova visina zbog koje je dobio nadimak "atomski mrav".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola_pg
Sunday, 21.08.2016
13:30

Mnogo brzo zaboravljate braco. Pojescete mnogi svoje rijeci. Svako moze da izgubi, pa i Barsa je gubila od Bajerna 4-0 pa niko Gvardiolu nije tjerao. Polako. Tim se stvara nekoliko godina. Nije Grof kriv sto nam kvalifikacije pocinju u Junu.

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 21.08.2016
14:13

Tim se zaista stvara nekoliko godina , ali kako ce da se stvara ako Katai , Vieira , Luco , Donald , Talek odu? Kakav se to tim stvara ako niko ne ostane za sledecu sezonu? Tim se pravi kada se ostavi najbolji deo tima i dopunjuju se rupe na primer kad bi ostali Katai , Luco i Hugo a otisli LeTalek , Lukovic i Cvetkovic a na njihovo mesto dodju prava pojacanja. Ova Grofova prica o stvaranju tima je cist izgovor jer nista nisu uradili po pitanju toga da krenu sa stvaranjem tima.Nije Grof kriv sto kvalifikacije krecu u junu ali on i strucni stab su krivi sto nisu napravili tim ranije , sta ima da ih pojacanja vuku za nos , pojacanja su trebali da dovedu ranije kako bi ih uigrali a svakako su znali kad im krecu kvalifikacije.

avatar
rivarinho
Sunday, 21.08.2016
14:55

ajd da probamo pragmaticno da dodjemo do resenja, tim se realno stvara par godina, mi taj luksuz nemamo jer da bi opstali, moramo da prodajemo one za koje postoje ponude...one najbolje! Moracemo opet ispocetka, samo sto cemo morati vise da radimo na tome da zaradimo srecu, da pogodimo ili da nam stoper padne s neba, da nam u zrebu padne neko ko je trenutno u vecem kanalu od nas, recimo ovaj Plzenj ili neka Steaua, da se ne pojave lude Kange i Fibeli neko neki malo normalniji...Jedan od neresivih problema je i pocetak sezone polovinom jula gde ti moras da budes u 15 dana u top formi za neku Evropu koja realno krece od polovine septembra! E sad, ako krenes jako u julu, za ocekivati je da negde u septembru ili oktobru popijes jednu sesticu jer fizika kaze da mora da dodje do pada forme. Onda krecu prozivke, smene, neznanja, goveda i slicno...Jedno od resenja je da se skola ozivi pa da nam ispadnu jedno 2-3 Grujica po sezoni, vise igracki nego finansijski jer smatram da je energija Marka Grujica bila kljuc proslogodisnje nepobedivosti. Njegovim odlaskom smo dobili kratku finansijsku stabilnost a izgubili balans na terenu! Kudikamo je lakse Sasuolu, Ludogorecu i slicnim klubovima da dodju do rezultata, nema publike, pritiska, novinara, igras fucu i uzivas, ne razmisljas o plati, raportu kod navijaca, istorijskim mecevima i slicno...Vrlo lako moze da se desi da se vise nikad ne pojavi svetlo na kraju tunela!

avatar
johnny012
Sunday, 21.08.2016
13:29

Mislim da je SPARTAKOV ringispil malo brzi... ;-)

avatar
Делија_момак
Sunday, 21.08.2016
13:10

Јако смешно Грофе. Јако смешно.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 21.08.2016
12:59

Шта им то радиш Грофе.

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 21.08.2016
12:54

Problem je što mu se još uvek vrti u glavi od onog silnog Sasuolo ringišpila.

avatar
Red Star
Sunday, 21.08.2016
13:14

Suboticki ringispil je jos zeznutiji. Ti prozivas nas zbog poraza sa Sasuolom, a na vama se izivljava ko stigne.

avatar
Kladionicar
Sunday, 21.08.2016
15:59

Ma sta pricas ti to? Partizan je pokraden u svakoj utakmici koju je izgubio inace oni su tim koji je 10x bolji od Zvezde... Nemoj da te provocira ovaj covek.

avatar
Nebitan_Lik
Sunday, 21.08.2016
13:17

A vama od svetskog Spartaka, Napretka, Vojvodine i Backe. Da ne spominjem Zaglembje

avatar
DuskovicSRB
Sunday, 21.08.2016
12:37

Није ми до шале после Сасуола..