Zvezdini fudbaleri znaju šta ih čeka u Razgradu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.07.2016.
11:37
Izvor: Beta

Fudbaleri srpskog šampiona spremno dočekuju prvi od dva duela sa bugarskim Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Bugarsku, gde će sutra igrati protiv Ludogoreca utakmicu koja će im biti najteži ispit u dosadašnjem delu sezone.

Crveno-beli
će u Razgradu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona pokušati da ostvare što bolji rezultat, kako bi mirnije dočekali revanš sledeće nedelje u Beogradu.

"Bilo je vremena da se svi odmorimo i bićemo spremni za utorak. Svesni smo koliko nam znači utakmica sa Ludogorecom i daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat u Razgradu kako bismo sebi olakšali posao za revanš", rekao je fudbaler Zvezde Slavoljub Srnić agenciji Beta uoči puta.

Srnić je kazao da se nada pobedi u prvoj utakmici, iako je ocenio da će biti teško, pošto u kvalifikacijama za Ligu šampiona nema lakih rivala, što su pokazali i dueli sa Valetom, u kojima je Zvezda imala mnogo problema.

"Ludogorec je dobra ekipa sa mnogo stranaca u timu. Nismo ih baš mnogo gledali, ali poznajemo njihov tim, to je 90 odsto ista ekipa sa kojom smo prošle godine igrali prijateljsku utakmicu. Znamo šta nas očekuje. Mislim da su šanse podjednake i nadam se da možemo da ostvarimo dobar rezultat", kazao je krilni fudbaler Zvezde.

Foto: Beta/BranislavBožić/Ev

Slavoljub Srnic

Srnić je istakao da će njegovoj ekipi mnogo značiti podrška navijača, a očekuje se da ih na tribinama stadiona u Ragradu bude više stotina.

Kako smo već objavili ranije danas, trener Miodrag Božović je u Bugarsku poveo je 20 fudbalera:

Damira Kahrimana, Nemanju Supića, Miloša Cvetkovića, Marka Petkovića, Aleksandra Lukovića, Zorana Rendulića, Tomasa Fibela, Luisa Ibanjesa, Mihaila Ristića, Mičela Donalda, Damjana La Taleka, Marka Poletanovića, Srdjana Plavšića, Gelora Kangu, Slavoljuba Srnića, Džona Ruiza, Aleksandra Kataija, Pabla Moučea, Uga Vijeiru i Predraga Sikimića.

Utakmica će se igrati u utorak od 20.00 u Razgradu, na stadionu Ludogorec arena, na kom se očekuje da bude više od osam hiljada navijača, medju kojima i više od 400 pristalica srpskog kluba.

Glavni arbitar biće Martin Strembergson iz Švedske, pomoćnici Danijel Gustavson i Joakim Amri Nilson, četvrti sudija Mohamed Al Hakim, delegat Markus Stenger, a posmatrač Piter Džons.

Zvezda je prethodno u drugom kolu eliminisala maltešku Valetu, pošto je u obe utakmice pobedila sa 2:1. Crveno-beli u tim susretima nisu pružili očekivanu igru, dok su potom na početku srpskog prvenstva, u kom brane titulu, igrali nerešeno 2:2 na svom stadionu sa Napretkom.

Božović je na utakmici protiv Napretka odmorio neke od najboljih igrača, Aleksandra Kataija, Luisa Ibanjesa, Gelora Kangu i Mičela Donalda, dok je Ugo Vijeira ušao u drugom poluvremenu, tako da bi ekipa trebalo da bude odmorna pred duel sa Ludogorecom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Monday, 25.07.2016
11:56

Ne želim nikoga da vređam ili podcenjujem ali mislim da Vam treba mnogo sreće jer naš fudbal je daleko od njihovog nivoa. Vi se pojačate (ako se to može tako nazvati) sa 6-7 igrača za dž ili 500-600 hiljada maksimalno, dok oni izdvajaju ozbiljna sredstva za pojačanja. Jedini adut je početak sezone pa se tu svašta može desiti ali prema svemu što ste u ovih par utakmica pokazali nisam baš optimista.nU svakom slučaju komšije želim Vam sreću u Bugarskoj

avatar
Red Star
Monday, 25.07.2016
15:08

Nista pogresno nisi rekao :)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 25.07.2016
11:49

Сви у напад да Бугари могу правити друштво на плажи нашим комшијама.

avatar
Djole Djokic
Monday, 25.07.2016
11:48

Srecno junaci, samo hrabro!