Zvezdini fudbaleri ponovo "ratovali" sa žandarmerijom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
15:18
Izvor: Sportske.net

Fudbalerima Crvene zvezde neko bi hitno trebalo da objasni da sprečavanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti predstavlja kršenje zakona pošto se ponovila scena iz Kruševca kada je Boban Bajković sprečavao pripadnike žandarmerije da uhapse jedno

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Šampion Srbije pregrmeo je još jedno gostovanje bez primljenog gola a posle utakmice u Čačku izabranici Nenada Lalatovića proslavili su pobedu sa "Delijama" koje su napunile novoizgrađenu tribinu na stadionu kraj Morave.

U trenucima kada su navijači pesmom pozdravljali fudbalere dogodilo se da jedan od navijača pokuša da uđe na teren i probije policijski kordon što je našilo na reakciju žandarmerije.

Pripadnici policijskih snaga već su se spremili za privođenje momka koji nije razumeo da je ulazak navijača na teren zabranjen, posebno ako ispred tribine stoji čitav kordon žandarmerije, a onda je na scenu stupio Nikola Mijailović i ostatak igrača.

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da izvuku mladića i vrate ga na tribinu ali su tom prilikom, kao i Boban Bajković u Ivanjici, izvršili krivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju dužnosti.





Bez obzira koliko navijačima ovo delovalo simpatično, neophodno je da shvate da svojim postupcima dovode fudbalere u neugodan položaj i teraju ih na prekršaj za koji je zakonom predviđena kazna.

Takve stvari u Evropi se strogo kažnjavaju i primera je sijaset pa bi najbolja poruka posle ovoga trebalo da bude da navijači budu tamo gde im je mesto, fudbaleri takođe, i da svojim postupcima prvonavedeni ne stvaraju probleme tamo gde ih nema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke