Zvezdini bivši kapiteni uzdanice Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.05.2016.
17:42
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku okupiće se i početi sa radom u petak na terenima "Šark" na Adi Ciganliji, a interesantno je da će dvojica bivših kapitena Crvene zvezde biti deo nacionalnog tima.

beachsoccer.rs
beachsoccer.rs

Povezane vesti

Još jedan ekipni sport zaživeće u Srbiji krajem tekuće nedelje pošto je selektor reprezentacije u fudbalu na pesku Dejan Knežević zakazao prvo okupljanje nacionalnog tima za petak i subotu.

Sport koji se u Srbiji nalazi u povoju dobiće svoju nacionalnu selekciju izborom najboljih pojedinaca koji su se prijavili na javni konkurs. Stručni štab će na prvim okupljanjima izvršiti selekciju i odabrati najbolje od 150 prijavljenih igrača.

Odmah treba istaći da se među kandidatima za reprezentaciju Srbije u fudbalu na pesku nalaze i dvojica bivših kapitena Crvene zvezde Nikola Mijailović i Dejan Milovanović, s tim što će drugonavedeni propustiti prvo okupljanje zbog povrede skočnog zgloba.

"Pre svega želim da pozdravim ideju dolaska fudbala na pesku u Srbiju, na ovako zvaničnom nivou i kroz osnivanje reprezentacije Srbije. U svetu je to odavno podignuto na viši nivo i verujem da će Srbija to umeti da isprati" rekao je Mijailović.

Prvi nastup reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku imaće na turniru "Euro Beach Soccer Cup Belgrade" 2016 kome će naš glavni grad biti domaćin od 24. do 26. juna.

"Radujem se što ću biti deo reprezentacije zajedno sa ostalima i nadam se da će se mnogo ljudi zainteresovati za ovaj sjajan sport koji će bez dileme imati popularnost" dodao je Mijailović.

Recimo da će svoje mesto u reprezentaciji Srbije u fudbalu na pesku zauzeti i kapiten futsal reprezentacije Marko Perić, kao i rezervni čuvar mreže futsal selekcije "Orlova" Nemanja Momčilović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke