Zvezdina titula vrednija od kineskih miliona!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.03.2016.
11:44
Izvor: Sportske.net, Sport

Mogao je zimus da ode, imao je ponudu na stolu, i to veoma unosnu, ali u Kini ne bi dobio priliku da iskusi ono što doživljava u Crvenoj zvezdi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ugo Vijera, kao uostalom i većina njegovih saigrača ove sezone, igra najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri.

A ono što njega ipak izdvaja od ostalih Zvezdinih rekordera, jeste golgeterski niz zahvaljujući kome bi mogao da nadmaši i fudbalera koji je ove sezone ''eksplodirao'' u Premijer ligi - Džejmija Vardija.

Pisali smo posle Zvezdine pobede nad Novim Pazarom (4-0) i još jednog Vijerinog gola - još mu samo tri pogotka nedostaju na tri naredna meča da obori Vardijev rekord.

''Ako se to desi, biću veoma srećen, a vidim da saigrači žele da pomognu asistencijama. Nije to nauštrb rezultata, koji je svakako primaran'', objašnjava Vijera u intervjuu za današnji ''Sport''.

On se u Zvezdi bukvalno preporodio, posle teških trenutaka na privatnom planu koje preživeo pre dolaska u Beograd. Naravno, zahvalan je svima u klubu na velikoj podršci, a posebno treneru Božoviću.

''Prolazio sam kroz mnoge teške trenutke, pogotovo posle životne drame, smrti verenice, bilo mi je potrebno da dođem u sredinu koja će razumeti moje probleme. Trener Božović mi je pružio ruku, naša saradnja je savršena'', naglašava Vijera.

Njegove jesenje sjajne partije i serija golova nisu ostali nezapaženi ni u inostranstvu, pa je tokom zimske pauze imao i ponudu iz Kine.

Ali, nije previše razmišljao, titula sa Zvezdom, obaranje rekorda, fenomenalna atmosfera u ekipi... sve to ne bi imao u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

''Nisam hteo u Kinu! Ugovor je bio unosan, ali sam odbio, jer želim da osvojim titulu sa Zvezdom'', potvrdio je Portugalac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Sunday, 27.03.2016
00:29
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 24.03.2016
19:32

Jedan je Vijera Hugo.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 24.03.2016
18:42

Niko nema što ima ona, njezina titula vredi mnogo više od kineskih miliona. Sa njom Hugo će da se dočepa svog prvog šampionskog trona i ostvariti jedan od svojih životnih snova.

avatar
~Posejdon~
Thursday, 24.03.2016
14:28

Od svih stranaca u Zvezdi jedino sam Kastilja bas cenio i voleo...nHugo ce mu praviti drustvo i biti jedan od nikada ne zaboravljenih.

avatar
gosfkcz
Thursday, 24.03.2016
17:04

Zasto nisi voleo Molinu i pokojnog Lukasa? Borhu, Evandra? Jeste Hugo poseban ali i ovi su ginuli za Zvezdin dres.

avatar
~Posejdon~
Friday, 25.03.2016
01:00

Od te cetvorice jedino mi je Evandro bio ok ali nesto ga nisam voleo. Ova dvojica su mi bas nesto prirasla k srcu. :) I Ibrahima Gaja sam isto gotivio ali nije mi za isti kos sa ovom dvojicom.

avatar
dusan1987
Thursday, 24.03.2016
14:05

Po meni ako dodje ponuda na leto od nekoliko miliona treba ga prodati i uloziti pare u nove mlade igrace koji imaju kvalitet i koji ce se moci prodati jos bolje

avatar
RadovanRD
Thursday, 24.03.2016
13:23

Kapa dole majstore, veliki si fudbaler i veliki covek

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 24.03.2016
13:09

Rekao je da je verenici obecao da ce jednom uzeti titulu, sto tamo ne bi mogao. Zavredjuje postovanje, pravi razliku i posten je lik. Ali logicno je da ce jednom kad dobije dobru ponudu otici za kintom, nimo nije imun na to, i ne treba mu sutra zameriti

avatar
Legenda JSD
Thursday, 24.03.2016
12:58

Bravo majstore! Bices nasa udarna igla i na leto. Sa jos jednim top saigracem u napadu obezbedices nam Ligu Sampiona. Vazno je da korekcije ekipe budu minimalne. Dakle desni bek po ugledu na Luca, brz stoper i napadac, gol masina poput Huga. Uz tri pametna pojacanja, Liga Sampiona bice potpuno realan domet.

avatar
dusan1987
Thursday, 24.03.2016
14:36

ja bih prije stopera koji je jak na skoku i slazem se za desnog beka ali moze biti problem broja stranaca posto ne vidim nekog domaceg igraca mozda stojkovic iz cuke,i po meni je greska prodaja vuleta

avatar
Thursday, 24.03.2016
12:55

Obećao je vjerenici da će za nju osvojiti titulu, a to u Kini ne bi mogao. Ovaj čovjek zaslužuje najveće poštovanje.