Zvezdina 'stena': "Dobra su pojačanja, ali drugačije je kad se istrči na Marakanu..."

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.02.2017.
10:37
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda u subotu započinje svoj prolećni deo šampionata, a od novih pojačanja se očekuje mnogo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, stena na sredini terena, Mičel Donald, govorio je za sajt Crvene zvezde, između ostalog, i o novim pojačanjima.

On je nagovestio povratak Le Taleka na sredinu terena, što znači da će njih dvojica najverovatnije u paru zaigrati u prvom meču protiv Novog Pazara.

"Novost je to da se Le Talek vratio na sredinu terena, on zaista može da igra gde god mu trener kaže. Ipak, to na mene ne utiče mnogo jer smatram da se pođednako dobro na terenu razumem sa njim koliko i sa Poletanovićem sa kojim sam najčešće igrao u prošloj polusezoni", istakao je Donald.

Istakao je i da je veoma zadovoljan novim pojačanjima.

"Imamo i nova pojačanja, dobro su se pokazali na prijateljskim mečevima, ali potpuno je drugačije kada se istrči na Marakanu.

Pritisak je mnogo veći. Zato bih pozvao navijače da im pruže podršku i da ne budu prestrogi prema njima. Zaista se radi o kvalitetnim fudbalerima i dobrim momcima, već su se uklopili u tim. Naravno da ću svojim šalama da se potrudim da im ulepšam boravak u Zvezdi.
"

On nema sumnju da će navijači napraviti fantastičnu atmosferu, posebno zbog činjenice da je ulaz na ovu utakmicu besplatan.

"Prijateljski mečevi, koliko god da im pristupamo ozbiljno, ne mogu da se porede sa prvenstvenim. Nedostaje nalet adrenalina kada istrčite na teren, a za taj osećaj svi igramo. Zato sam se za ova dva meseca izuzetno uželeo fudbala i ne mogu da dočekam subotu kada ponovo počinje prvenstvo. Siguran sam da i navijačima pođednako nedostaje fudbal i da će napraviti odličnu atmosferu na utakmici sa Novim Pazarom, kao što to uvek i rade. Mogu da im obećam da će videti odličan fudbal i jedanaestoricu momaka koji će sve uraditi da Zvezdi donesu pobedu, pravih boraca na terenu", rekao je Donald za sajt Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja
Friday, 17.02.2017
19:26

Ti svojim šalama meni ulepšavaš borava na vestima o crvenoj zvezdi. Čuj, Le Talek može da igra gde mu trener kaže pa može ali u premijer ligi Srbije, a protiv La Valete ne može iako su slabiji od polovine timova SL. Svi znamo kako i zašto.

avatar
johnny012
Friday, 17.02.2017
20:44

Ima li veceg navijaca i veceg spavaca od tebe na Zvezdinim vestima....? :-)nSamo snazno zagrli tastaturu dok spavas.. ;-)

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 17.02.2017
16:02

Na terenu svi kao jedan, da poginite za taj sveti dres koji nosite, bre! Zvezda je institucija i dominacija se nastaviti mora!!!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 17.02.2017
11:50

Напред Звездо са нама се може све.

avatar
marecareee
Friday, 17.02.2017
11:42

Idemo sampioniiii