Zvezdina rutina protiv Pazaraca!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.02.2017.
16:53
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda Crvene zvezde na startu prolećnog dela prvenstva protiv poslednjeplasiranog Novog Pazara od 2:0 (1:0).

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Šampionski pohod Crvene zvezde se nastavio u prvom kolu prolećnog dela prvenstva pobedom protiv Novog Pazara, poslednjeplasirane ekipe Superlige. Ekipa Miodraga Božovića je slavila rezultatom 2:0 (1:0).

Crvena zvezda je imala loptu u svom posedu, napadala je, ali nije to previše dobro izgledalo u prvom poluvremenu, videli smo svega nekoliko polušansi.

Otvorio je Ruiz šutem pored gola na asistenciju Kange, da bi i sam Kanga oprobao svoj šut sa velike udaljenosti. Prvi šut u okvir gola Crvena zvezda je imala preko Donalda koji je šutirao u Živkovića veoma jako, da bi u 24. minutu i Petković pokušao glavom nakon asistencije Anđelkovića.

Boaći je bio dobro zatvoren, ali je imao jednu priliku, kada je pogrešio Srđa Knežević, a golman Živković zastao.

Onda je usledio 41. minut, Srđan Plavšić se oslobodio protivnika, uputio udarac ka golu Novog Pazara, Živković je katastrofalno reagovao i lopta je završila u mreži za 1:0.

Samo minut kasnije i Boaći je imao dobru priliku, ali se Živković donekle iskupio za veliku grešku u prethodnom minutu meča.

U nastavku smo na prvu priliku čekali do 61. minuta meča kada je nakon odličnog skoka Ruiza Boaći ponovo bio u dobroj prilici, ali nije uspeo bolje da reaguje pa je ostalo 1:0.

Krenula je Zvezda sa još većim pritiskom u nastavku, ređali su se korneri, Ruiz i Boaći su bili veoma agilni, a onda smo videli priliku u 72. minutu meča kada je nakon dodavanja Donalda Petković vratio povratnu loptu na nekih 15-16 metara od gola, a Anđelković šalje loptu preko prečke.

U igru je u 76. minutu ušao i Nenad Milijaš, zamenio je Kangu, dobio velike aplauze od strane navijača Crvene zvezde.

Igrao se 81. minut, na semaforu je pisalo 2:0 u korist Crvene zvezde. Nenad Milijaš je uputio loptu u šesnaesterac, ona je nekako došla do Marka Petkovića nakon asistencije Le Taleka, a ovaj je poslao loptu u mrežu Živkovića za 2:0.

Do kraja utakmice nismo videli previše prilika osim slobodnog udarca Nenada Milijaša, bilo je to rutinsko odrađivanje posla Crvene zvezde, Novi Pazar nije danas imao šanse.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 19.02.2017
00:10

Ovo nikako nije dobro... Novi Pazar je daleko najslabija ekipa iz lige. Zvezda i dalje nema rešenje za autobus ispred svog gola zato što nema igrača koji zna driblingom da izbaci protivnika iz igre, niti šutera iz daljine, niti igrača za izvođenje prekida. Zato pozdravljam uvođenje Milijaša i Adžića. Ali, bez obzira na nikakav kvalitet Novog Pazara, ja vidim NOVI KVALITET, i to sigurnost u fazi odbrane koga donosi brzina Frimponga i brzo odigravanje, što opet za posledicu ima mnogo netačnih pasova.

avatar
i.sarajevo
Saturday, 18.02.2017
22:08

Ti kralju pojma nemas,jedino sto ti ne osporavam je velika mrznja i zloba ali tvoja stvar ili bolest.Nego objasni nam kako neko da pobijedi ,a za citavu utakmicu ne da nije usao nego nije presao senaestercu.Mjesto golmana mogo je grof staviti dijete od pet godina toliko o opasnoj igri np...Vjeruj da znam lijek protiv zlobe inata pakosti licemjerja poslao bi ti ,ali takav nisam taj mi lijek netreba niti mojim prijateljima bez razlike za kiji kkub oni navijaju...potrazu u jsd mozda te izlijece jebiga

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 18.02.2017
20:47

Звездина рутина против бункера.

avatar
crvena zvezda le
Saturday, 18.02.2017
20:34

Voleo bih da znam u kom to segmentu igre Kanga i Ruiz prave razliku u odnosu na domace igrace

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 18.02.2017
20:16

Доминација се наставља. Напред Звездо напред Институцијо.

avatar
DzoniSetac
Saturday, 18.02.2017
19:23

Sve u svemu nije lose,da su ovi prsli centar dali bi im jos koji gol

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 18.02.2017
19:08

Zvezdina rutinska pobeda protiv Novog Pazara pobednički mentalitet stvara i put ka novoj tituli para.

avatar
Mustafa sa pašnjaka
Saturday, 18.02.2017
18:26

Čekajući kraljevsku ekseprtizu.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Saturday, 18.02.2017
18:07

Лагано освајамо

avatar
Branislav
Saturday, 18.02.2017
19:54

Nece biti lagano zbog sistema takmicenja.

avatar
FRATRIA
Saturday, 18.02.2017
18:03

Rutinski svaka cast. NP dosao da se brani, previse su losi i ocajni. Zasluzuju po prikazanom da ispadnu iz lige.

avatar
сочинитељ
Saturday, 18.02.2017
17:59

много боља игра него јесенас,види се помак,штета што не играмо са 2 нападача,бар у оваквим мечевима...од појачања фримпонг далеко најбољи,боаћи за сад себичан (можда из превелике жеље да да гол пред делијама),слабо се креће,бекови добри,коначно пробијају понекад по боковима,доналд и канга стандрадно добри

avatar
crveno beli
Saturday, 18.02.2017
20:39

Da mi je znati na osnovu cega ti zakljucujes da je Frimpong daleko najbolji od pojacanja.Novi Pazar imao jedan jedini sut na nas gol,a lopta se stalno nalazila na njihovoj polovini tak da ni Lukovic ni Frimpong nisu imali posla.A sto se tice Kange ne bi se slozio sa tobom, decko je katastrofalno odigrao utakmicu.

avatar
Povratak kralja
Saturday, 18.02.2017
17:58

Prvenstvo je neregularno, ne samo što nekoliko klubova nemaju pravo da registruju igrače, a igraju sa njima već zvezda nema pravo ni da igra SL. Mažić nije smeo da pokaže žute kartone: Boaćeu (šutirao na gol nakon prekida igre), Petkoviću (povlačenje sa leđa) i Milijašu (brutalni start na kraju. Osim toga izmislio je dva prerkšaja oko šesnaesterca NP kada je Plavšić simulirao, a Anđelković pao nakon slabog kontakta, uz to je dozvolio nekoliko prekršaja kojima je zvezda zaustavila napade NP ali nije Mažić rešio utakmicu, rešio je golman NP, zvezdaš, dobro poznati Mladen Živković.

avatar
delije niksic
Saturday, 18.02.2017
17:57

Lagano do titule,ova igra je po mom misljenju bolja nego u prvom dijelu sezone.Boaci ce biti dobro pojacanje,Pazar je danas bio bezopasan tako da ne mozemo nista znati o nasem novom stoperskom tandemu Lukovic-Flimpong!