Zvezdina "rampa" Napretku u Kruševcu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.11.2016.
18:57
Izvor: Sportske.net

Pred velikim brojem gledalaca u Kruševcu Napredak i Crvena zvezda su odigrali jednu zanimljivu utakmicu, a gosti iz Beograda su na kraju slavili golom Džona Ruiza.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda uspela je da "pregrmi" jedno od najtežih gostovanja u Superligi, slavila je protiv ekipe koja je bila u najboljoj formi do današnjeg dana, Napredak iz Kruševca.

Gosti su odneli pobedu, mnogi će reći nezasluženo, pošto je Napredak imao svojih prilika na ovom meču. Na kraju - 0:1, jedini gol je postigao Džon Ruiz, njega možete videti OVDE.

Počelo je greškom Le Taleka, otvorio je kontru domaćinu koja nije iskorišćena, da bi na drugoj strani Donald nešto slabije šutirao, lopta je otišla preko gola.

Imali su domaći obećavajuće kontre i polukontre, ali najbolju šansu je propustio Džon Ruiz, imao je zicer, golman Petrović je uspeo da sa gol-linije izbaci loptu.

To je ujedno bila i najbolja prilika u prvom poluvremenu koje će definitivno biti upamćeno po teškoj povredi Aleksandra Lukovića koji je doživeo prelom ruke.

Više o tome OVDE.

Manojlović je spasio Crvenu zvezdu nakon velike greške Fibela koji je nezagrejan ušao u igru, a početkom drugog poluvremena Napredak propušta veliku priliku, Ristić je izašao 1 na 1 sa Manojlovićem, ali nije pogodio.

Onda je došao taj 69. minut, lopta je nekako došla do Džona Ruiza, koji šutira sa 16-17 metara, pogađa donji desni ugao golmana Petrovića za pobedu Crvene zvezde!

Mogao je Slavoljub Srnić da reši pitanje pobednika par minuta kasnije, ali u situaciji 1 na 1 nije uspeo da pošalje loptu u mrežu.

Manojlović je jedan od Zvezdinih junaka, uspeo je da spasi čist gol u 80. minutu, lopta je šetala na metar od gola Crvene zvezde, ali je opasnost kasnije otklonjena.

Rutinski je priveden meč kraju, Crvena zvezda je odolela napadima Napretka, mogla je i preko Orlandića i Sikimića da reši sve dileme, ali promene rezultata nije bilo.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Žile Stajić
Sunday, 20.11.2016
13:30

Božović će uništiti Ristića ovim njegovim taktičkim zamislima . Prevara od trenera .

avatar
zvezdasrbija
Sunday, 20.11.2016
11:53

Nisam gledao tekmu,ali zakljucio sam po svim ostalim utakmicama da Zvezdin tim od JSL ne moze da igra nista ozbiljnijee!!!nEj ljudi,pa ova Zvezda nema pravog vodju ekipe kao sto je bio Katai pa nama je najbolji napadac tridrsetcetvorogodisnji Sikimic!!!Eee pa pored toliko mladih igraca on forsira Sikimica i Andjelkovica!!!Grof se brani protiv svih kao da smo Surdulica.Nasa liga je definitivno medju najgorim u Evropii

avatar
Komreolne
Saturday, 19.11.2016
22:37

Doklece te da namestate, ovo je sramota.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Saturday, 19.11.2016
23:12

hahahahah bas smo namestili,ljudi se ubili da dodju do gola,ali mu je namesteno ako neka samo kukajte jos je sladje sve

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 20.11.2016
01:24

da da namesteno je,te price mogu negde drugde da ti prodju,nema vam vise hajduk kule,smedereva,borce itd itd

avatar
Komreolne
Sunday, 20.11.2016
00:26

Pa ako je tebi to zadovoljstvo onda nema sta da pricamo.Pobedjivati a znati da je sve unapred namesteno nema nikakvog smisla u zivotu.Ja licno ne navijam ni za koga jer su bedni svi nasi klubovi u svakom pogledu.Sto bi se radovao takvim uspesima klubova, treba biti mentol

avatar
CZYNWA
Saturday, 19.11.2016
20:28

Прво, да нагласим, мали Стојановић сада МОРА да добије шансу, нећа ваљда Фибел играти. Гледао сам само друго поливријеме (јер је Ливерпул био у 4) и не могу да вјерујем колико је ово јадно. Гроф изводи два од три играча која знају да играју фудбал (трећи нас срећом спаси), а четврти није ни на клупи и гледају како да га се ријеше. Овде се не зна ко шта игра, нема организатора игре, а ваљда је свима јасно да Сикимић и Орландић не могу заједно да играју ни на тренингу. Игра није ни нула, него дебели минус и тежи ка бесконачно ! Туга, чемер, јад ! Сигурно нећу гледати више ни једну текму до дербија, јер је ово мучење.

avatar
indija durot
Saturday, 19.11.2016
20:24

Ne vidim ko moze da nas zaustavi...Jos kad bi fudbal poceli da igramo gde bi nam bio kraj.

avatar
Petar Petar
Saturday, 19.11.2016
21:10

Sta ce vam to, svakako se postaraju ovi u zutom da ne primite gol, a kvaliteta da bar jedan ugurate imate i to je dobitna kombinacija. Nema potrebe za tim da i pokazujete nesto na terenu.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 20.11.2016
12:04

Kairat,Ludogorec i ostale Barselone....ono kad samo derbi nije zatvoren (mada je i to premijer završavao) a Evropa merilo uspeha.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Saturday, 19.11.2016
23:12

Sklonio se napredak

avatar
Povratak kralja 45
Saturday, 19.11.2016
22:56

Svakom normalnom i poštenom čoveku je sve jasno ali nekima koji nisu to ne vredi objašnjavati, njima će objasniti neki Kairat ili izjava Božovića: -samo da preživimo jul i avgust posle je sve lako-. Kakvo samoponiženje :D

avatar
indija durot
Saturday, 19.11.2016
22:31

E a vi ste komedija tek

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 19.11.2016
20:04

Uvek se nekako izvucete..

avatar
Povratak kralja 45
Saturday, 19.11.2016
20:02

Glođović je sa pomoćnicima ove sezone oteo 5 bodova Napretku protiv zvezde, u 1. kolu nedosuđen penal za Napredak, sada u 16. nepokazan drugi žuti karton Fibelu u 62' i izmišljen ofsajd u stopostotnoj šansi za Napredak. Jasan je zvezdin plan bio u ovom kolu, a to je i Anđus rekao jer je znao šta se planira, da će pre Partizan da kiksira na svom terenu nego zvezda u gostima, a da zvezda sigurno dobija u Kruševcu, plan sa Srećkovićem i Glođovićem je očigledan, a polovično uspešan za zvezdu.

avatar
marecareee
Saturday, 19.11.2016
20:22

Lepo je to što gledaš utakmice najvećeg Srpskog kluba 😉

avatar
Petar Petar
Saturday, 19.11.2016
20:45

Da, i obe situacije bez ponovljenog snimka, tacnije, jedna bez a jedna prebacivanje kamere pri reprizi na onu iz helikoptera, s ledja, da se slucajno ne vidi drugi ocigledni zuti za onu dvorsku ludu sto su doveli kao rasnog stopera. Takva situacija sa reprizama se ponavlja kada je Zvezda u pitanju vec nekoliko puta u poslednje vreme. Sto je prosto neverovatno da je slucajno, mada je slaba korist cak i da je puste kad je dosudjeno. Inace, pobedli su sa skandiranjem, mislio sam da ne mogu nize, ali ocigledno kod njih nema granice kada treba da se ulizuju nekom. SRAMOTNO!!!