Zvezdina poruka menadžerima: ''Ne uznemiravajte nam igrače!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.11.2015.
13:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović reagovao je na današnje informacije o sukobu fudbalera crveno-belih Aleksandra Kataija sa jednom menadžerom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, spekuliše se da je čak došlo i do fizičkog sukoba Kataija i menadžera, o čemu opširnije možete da čitate OVDE, a sve to nije prošlo bez reakcije iz Crvene zvezde.

Tim povodom se danas oglasio predsednik kluba Svetozar Mijailović, koji je poručio menadžerima da se ''ne muvaju'' oko Zvezdinih fudbalera i ne uznemiravaju ih, s obzirom da oni grabe ka osvajanju titule i plasmanu u Ligu šampiona.

A kada je konkretno Katai u pitanju, Mijailović tvrdi da je on ''poslednji fudbaler koji može da napusti Zvezdu''.

''Svima nama u klubu je jako važno da svi igrači budu fokusirani samo na svoje profesionalne obaveze. Nećemo dozvoliti bilo kome, a najmanje menadžerima, da uznemiravaju naše igrače, jer smo na dobrom putu da osvojimo šampionsku titulu.

Crvena zvezda je veliki klub i učiniće sve da zaštiti svakog svog igrača od bilo kakvih napada sa strane. Ničiji privatni interes ne može biti iznad interesa Crvene zvezde.

Aleksandar Katai svakako ne može da ide iz Crvene zvezde pre završetka kvalifikacija za Ligu Šampiona 31. avgusta sledeće godine, tako da nema potrebe da se menadžeri muvaju oko njega.

On je poslednji igrač koji može napustiti Crvenu zvezdu. Nama je jedino važno da Katai bude srećan i zadovoljan u Crvenoj zvezdi i fokusiran samo na treninge i što bolje igre. Tako će i biti'',
poručio je Mijailović u današnjem saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar Ilic
Wednesday, 04.11.2015
19:06

"Aleksandar Katai svakako ne može da ide iz Crvene zvezde pre završetka kvalifikacija za Ligu Šampiona 31. avgusta sledeće godine, tako da nema potrebe da se menadžeri muvaju oko njega." Koliko ja pratim fudbal zvezda iz kfalifikacija ispada pre sezone kupanja.Odakle crni 31.avgust?

avatar
Gorann
Thursday, 05.11.2015
20:09

Ako ovakav Partizan ima sanse da prodje grupu u LE onda Zvezda moze hladno da udje u LS.

avatar
Nikola Bizmark
Wednesday, 04.11.2015
18:46

Ne znam sta da vam kazem ja mislim da vam je bolje da odete u beton ligu i onda polako vracate dugove,ovako vi ste prvi na tabeli a s druge strane stvarate losu sliku o srpskom fudbalu,pobogu pa vi se hvalite da ste svetski prvaci a na niske ste grane spali

avatar
Nenad Stanisic
Wednesday, 04.11.2015
19:04

Inace Partizan, ciji clan uprave optuzuje jedinog igraca koji nesto vredi od svih da je direktni krivac za Partizanove lose rezultate, a pritom leci svoje povrede o svom trosku, jer ga klub niti leci niti placa, siri LEPU? sliku o srpskom fudbalu? MOLIM TE!?

avatar
Nikola Bizmark
Wednesday, 04.11.2015
21:28

Partizanova uprava je odvratna taman smenis jednu dode druga jos gora ali isto je i u Zvezdi,to treba sve prodati pa kad krivimo nekoga da znamo koga,otarasiti se ovih koji samo znaju kako da ukradu,utaje i sakriju,na tvoju zalost u Zvezdi je situacija mnogo gora moras priznati

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 04.11.2015
16:56

Menadzeri su rak-rana srpskog fudbala jer oni uzimaju velike pare za igrace (pogotovo Zvezde i partizana), a klubovima ako ostane neka sica. Sramota je koliko ce Zvezda dobiti od prodaje Jovica i partizan od prodaje Zivkovica.

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 04.11.2015
22:41

Nisu oni krivi nego sistem koji im to dozvoljava,a koji nece menjati jer mnogima donosi velike pare. Da uvedemo da ne moze trece lice imati udeo vlasnistva nad igracem( kao sto je u mnogim ligama) ,nego samo da menadzeri uzimaju svoju proviziju,a ne procente od transfera,fudbal bi nam za par godina stao na zdrave noge,ali to je ipak samo utopija.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Thursday, 05.11.2015
13:09

Tome se moze stati na kraj, ali tamo gde su velike pare mnogi profitiraju pa podrzavaju takvo stanje. Jedini gubitnici suna zalost klubovi klubovi i srpski fudbal.

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 04.11.2015
16:10

ide na zimu pa vi kako hocete haha

avatar
Nenad Stanisic
Wednesday, 04.11.2015
16:32

hahaha.... kako smesno..... hahaha.... Bravo.... hahaha.....

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 04.11.2015
17:03

dajte za kafu!

avatar
Pepe.zvezdas
Wednesday, 04.11.2015
15:30

Bravo Gos Mijajlovicu ,sa Menagerima Napolije iz C Zvezde oni su upropastili nas Futbal ,oni su se obogatili na nasu decu a zbog nemastinije i ono sto obecaju jadnim roditelima propade i ovo sto imamo rece Gos Pele da su Menageri naiveci krivci stoje futbal unazadio ..

avatar
Sasa1988
Wednesday, 04.11.2015
15:05

Lesinari se spustaju ka plenu.